Κούσιος: Στα ΗΕ έδωσε η τουρκική πλευρά τα πρακτικά της για συνομιλία Προέδρου – Τσαβούσογλου

Κούσιος: Στα ΗΕ έδωσε η τουρκική πλευρά τα πρακτικά της για συνομιλία Προέδρου – Τσαβούσογλου

Τα δικά της πρακτικά έχει η δική μας πλευρά σε σχέση με την συνομιλία που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης με τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου ενώ η Κυβέρνηση έχει πληροφορηθεί από τα Ηνωμένα Έθνη ότι η τουρκική πλευρά τους έχει δώσει τα δικά της πρακτικά, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος απαντούσε σε ερώτηση, σε σχέση με δήλωση το Προέδρου της Δημοκρατίας στο πλαίσιο συνέντευξής του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ότι έλαβε τα πρακτικά συνομιλίας του με τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, στην οποία του αποδίδεται από τουρκικής πλευράς αναφορά σε δύο κράτη και ρωτήθηκε αν έχουν ζητηθεί και ληφθεί τα πρακτικά από τον κ. Τσαβούσογλου.

«Δεν έχω αντιληφθεί με τον ίδιο τρόπο τη δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας», ανέφερε ο κ. Κούσιος. Το τι γνωρίζω, είπε, «είναι ότι εμείς έχουμε κρατήσει τα δικά μας πρακτικά και γνωρίζω επίσης ότι η τουρκική πλευρά έχει δώσει τα πρακτικά στα Ηνωμένα Έθνη και έχουμε την πληροφόρηση από εκεί».

Σε ερώτηση αν έχουν πάρει τα πρακτικά από τα Ηνωμένα Έθνη απάντησε ότι «δεν γνωρίζω αν έχουμε πάρει τα πρακτικά ή αν έχουμε ενημερωθεί για το περιεχόμενο των πρακτικών».

«Εκείνο που γνωρίζω με βεβαιότητα, ότι έχουμε δικά μας πρακτικά που αποδεικνύουν τα όσα ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπως γνωρίζω ότι η τουρκική πλευρά έχει δώσει τα πρακτικά στα Ηνωμένα Έθνη και έχουμε πληροφόρηση από εκεί» κατέληξε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE