Το πλάνο της Αστυνομίας για την διαχείριση των πανηγυρισμών από Ομονοιάτες- Πώς θα αντιμετωπίσουν τις παραβιάσεις

Το πλάνο της Αστυνομίας για την διαχείριση των πανηγυρισμών από Ομονοιάτες- Πώς θα αντιμετωπίσουν τις παραβιάσεις

Αρκετοί είναι οι φίλαθλοι της Ομόνοιας που βγήκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδας τους.

Αυτοκίνητα κινούνταν στους δρόμους μετά τις 21:00 το βράδυ κορνάροντας και σχηματίζοντας πομπή που κινείται στην πόλη της Λευκωσίας με την Αστυνομία σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline να έχει καταρτίσει σχέδιο δράσης για ενδεχομένη νίκη της Ομόνοιας και πανηγυρισμούς από οπαδούς της ομάδας.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε από καλά ενημερωμένη πηγή, οι Αστυνομικές δυνάμεις θα επιβλέπουν ότι τηρούνται τα μέτρα από τους πολίτες και αν υπάρξει οχλαγωγία, έχουν εντολή να επέμβουν.

Σχετικά με την παραβίαση του κερφιου των 21:00 οι Αστυνομικοί θα προσπαθήσουν να είναι διακριτικοί και θα προτρέπουν τους πολίτες στο να επιστρέψουν στα  σπίτια τους.

 

*η κύρια φωτογραφία ειναι προϊόν μοντάζ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE