ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

2015 Company of the Year: Η MetLife Alico σε συνεργασία με τον οργανισμό Junior Achievement βρίσκεται στο πλευρό των νέων της Κύπρου.

2015 Company of the Year: Η MetLife Alico σε συνεργασία με τον οργανισμό Junior Achievement βρίσκεται στο πλευρό των νέων της Κύπρου.

Η Metlife Alico, η ασφαλιστική εταιρεία με τα 60 χρόνια λειτουργίας και δυναμικής παρουσίας στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά, ήταν ανάμεσα στους ενεργούς υποστηρικτές του διαγωνισμού νεανικής επιχειρηματικότητας 2015 Company of the Year που πραγματοποιήθηκε στις 30 Απριλίου 2015, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση», του θεσμού που στόχο έχει την ανάδειξη των νέων ως μελλοντικούς επιχειρηματίες και την παροχή ουσιαστικής βοήθειας για υλοποίηση των επιχειρηματικών τους ιδεών.   Σκοπός του προγράμματος είναι η ανάπτυξη νέων και καινοτόμων ιδεών, καθώς επίσης και η ενδυνάμωση της κουλτούρας της επιχειρηματικότητας.

Στο πρόγραμμα, που έτυχε της έμπρακτης στήριξης της MetLife Alico σε συνεργασία με τον οργανισμό Junior Achievement Κύπρου, έλαβαν μέρος περισσότεροι από 200 μαθητές ηλικίας 15-18 ετών, από 21 σχολεία σε όλη την Κύπρο, οι οποίοι κατέθεσαν τις επιχειρηματικές τους ιδέες έπειτα από προετοιμασία 7 μηνών.

Η MetLife παγκόσμια, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, θα συνεισφέρει $200.000.000 μέσα από το MetLife Foundation και MetLife Financial Inclusion.

Η Metlife Alico υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να επενδύει στην παραγωγή ιδεών μέσα από τη νεανική επιχειρηματικότητα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 52χρονου στο Παραλίμνι

Μείωση ποινής σε καταδικασθέντα για αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης κατά ανήλικης - Ποιος ο λόγος

Στο κελί 16χρονος - Σκόρπισε τον τρόμο σε δομή ανηλίκων κρατώντας «πιστόλι»

Λιμάνι Λάρνακας: Ζητά ενημέρωση από Υπ. Μεταφορών η Επ. Ανάπτυξης – Δεν παρέλαβε τις άδειες για έργα η εταιρεία Kition

E-kalathi: Μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες - Αξιολογούνται οι προσφορές - Πότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Πρόταση να απομακρύνονται με ρυμούλκηση τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα - Λεπτομέρειες



Μονή Αββακούμ: Καταθέτει στην Ανακριτική ο εν αργία Αρχιμανδρίτης Πορφύριος

Μονή Αββακούμ: Καταθέτει στην Ανακριτική ο εν αργία Αρχιμανδρίτης Πορφύριος

Στην Αρχιεπισκοπή, συνοδευόμενος με από τους δικηγόρους του, έφτασε ο εν αργία Αρχιμανδρίτης, Πορφύριος, ο οποίος αναμένεται να καταθέσει ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής, για το σκάνδαλο της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top