Το στοίχημα του «Πούρσα» και ο Γουίλερ…

Το στοίχημα του «Πούρσα» και ο Γουίλερ…

Μπορεί στον ΑΠΟΕΛ να έχουν παιχνίδι ενάντια στη Νέα Σαλαμίνα, ωστόσο, η σκέψη του Σάββα Πουρσαϊτίδη βρίσκεται στο κτίσιμο της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Ο Ελλαδίτης κόουτς αξιολογεί καθημερινά στόχους, και υπάρχουν κάποιοι παίκτες που είναι ψηλά στη λίστα του. Ο 44χρονος, περιμένει να δει τη θα γίνει με τους… «κομμένους» που έχουν συμβόλαια για να ξέρει πως να προχωρήσει.

Διαβάστε την συνέχεια στο themasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE