Κοινή στρατιωτική άσκηση Κύπρου – Ισραήλ στην περιοχή Πάφου-Τροόδους

Κοινή στρατιωτική άσκηση Κύπρου – Ισραήλ στην περιοχή Πάφου-Τροόδους

Προγραμματισμένη άσκηση με την επωνυμία «ΟΝΙΣΗΛΟΣ – ΓΕΔΕΩΝ – 1/2015» πραγματοποιείται σήμερα από τις 07:00 – 13:00.

Οι ένοπλες δυνάμεις της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Ισραήλ, μέσα στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος συνεργασίας για κοινές ασκήσεις μεταξύ των ενόπλων δυνάμεων των δύο χωρών.  

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας, η άσκηση διεξάγεται εντός του FIR Λευκωσίας, στην ευρύτερη περιοχή Πάφου – Τροόδους, και σε αυτή συμμετέχει προσωπικό και μέσα της Εθνικής Φρουράς, καθώς και αεροσκάφη διαφόρων τύπων της Ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE