«Άκυρο» από Αδάμου ελέω… ΑΚΕΛ- Η αιφνιδιαστική οπισθοχώρηση του τέως ΠτΒ

«Άκυρο» από Αδάμου ελέω… ΑΚΕΛ- Η αιφνιδιαστική οπισθοχώρηση του τέως ΠτΒ

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται ο ανασχηματισμός, αφού ακόμη και τα… σιγουράκια του Προέδρου δεν αποδέχονται την πρόταση για υπουργοποίηση, ή ακόμη χειρότερα κάνουν πίσω την τελευταία στιγμή.

Στη δεύτερη περίπτωση ανήκει ο Αδάμος Αδάμου, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας, φέρεται να επικοινώνησε με τον Νίκο Αναστασιάδη και να του ανακοίνωσε την πρόθεση του να μην μετέχει στο νέο Κυβερνητικό σχήμα.

Παρότι θεωρείτο δεδομένη η Υπουργοποίηση του αφού αποδέχθηκε την αρχική πρόταση του Προέδρου, ο Αδάμος Αδάμου λέγεται πως δεν άντεξε τις πιέσεις από πλευράς ΑΚΕΛ και αναγκάστηκε να αποσυρθεί.

Αίσθηση προκάλεσε η ανάρτηση της Ειρήνης Χαραλαμπίδου στην προσωπική της σελίδα στο Facebook στις 20 Ιουνίου, που στην ουσία καλούσε τον “παντοτινό της φίλο” να μην συμμετέχει “Σε μια κυβέρνηση που ψεύδεται ασύστολα , αποκρύβει προειδοποιήσεις της ΕΕ , γεγονότα, που θα επιβαρύνουν τους φορολογούμενους προς χάριν πλουτισμού ημετέρων”.

Όπως και να χει, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλείται να αποφασίσει μέσα σε γρήγορο χρονικό διάστημα, για το πρόσωπο θα καθήσει στην "ηλεκτρική καρέκλα" του Υπουργού Υγείας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.