Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Προέδρου Αναστασιάδη με Ειδική Απεσταλμένη ΓΓ ΟΗΕ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Προέδρου Αναστασιάδη με Ειδική Απεσταλμένη ΓΓ ΟΗΕ

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 11.00 πμ στο Προεδρικό Μέγαρο η συνάντηση  του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη με την Ειδική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Τζέιν Χολ Λουτ.


Η συνάντηση διήρκεσε σχεδόν μια ώρα και 40 λεπτά.

Σε αυτήν συμμετείχαν επίσης ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο διαπραγματευτής της ε/κ πλευράς, Ανδρέας Μαυρογιάννης, ο Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κυριάκος Κούρος, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος, το μέλος του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Παντελής Παντελίδης, και το μέλος του Γραφείου του διαπραγματευτή, Ανδριανός Κυριακίδης. Την κ. Λουτ συνοδεύουν συνεργάτες της.

Ενωρίτερα το πρωί η κ. Λουτ επρόκειτο να παρακαθίσει σε σύσκεψη με την Ειδική Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ.

Αργότερα σήμερα η Ειδική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ θα έχει συνάντηση στα κατεχόμενα με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Με επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, καταγγέλλει -όπως αναφέρει- την «καταπιεστική και εχθρική πολιτική» της ελληνοκυπριακής πλευράς, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, εντείνεται συνεχώς.

BEST OF TOTHEMAONLINE