ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι παράλογες αποφάσεις του Καρούσου έφεραν νεύρα και παράπονα! Γονατίζει οικονομικά τους δημότες του ο δήμαρχος Αγ.Νάπας

Οι παράλογες αποφάσεις του Καρούσου έφεραν νεύρα και παράπονα! Γονατίζει οικονομικά τους δημότες του ο δήμαρχος Αγ.Νάπας

Πολιτική «κόψε ράψε» εφαρμόζει ο Δήμος Αγίας Νάπας στην περιοχή, προχωρώντας σε καταγγελίες και όχι μόνο εις βάρος των δημοτών του, μερίδα των οποίων έχει γονατίσει οικονομικά.

Κόβει και ράβει ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος  - Εξαγριωμένοι οι ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής, καταστηματάρχες της πόλης, άλλα και κόσμος με τις πράξεις και τις αποφάσεις του Δημάρχου. Φαίνεται πως ο δημοτικός άρχοντας δεν λαμβάνει κανένα υπόψη, ούτε καν το ίδιο το δημοτικό συμβούλιο του.

«Βρισκόμαστε ένα στάδιο πριν να κλείσουμε»!

Τα βάζουν με τον Δήμαρχο οι δημότες και οι επιχειρηματίες της Αγίας Νάπας καθώς φαίνεται πως ο κ.Καρούσος λειτούργει καταχρηστικά εις βάρος τους. Το ThemaOnline βρέθηκε σήμερα στην περιοχή καταγράφοντας τα πολλαπλά προβλήματα που υπάρχουν στο δήμο, σε μια περίοδο που η ευρύτερη περιοχή θα έπρεπε να είναι στα φόρτε της, λόγω της τουριστικής περιόδου.

Καταστηματάρχες Αγ. Νάπας: «Ο Δήμαρχος μας πολεμά»

Ο κύριος Καρούσος αποφάσισε ετσιθελικά να μονοδρομήσει τις κεντρικές αρτηρίες της πόλης κάνοντας μάλιστα την μια λωρίδα χώρο στάθμευσης μετατρέποντας παράλληλα την καρδία της τουριστική ζωής της Αγ. Νάπας από πεζόδρομο σε δρόμο, τοποθετώντας μάλιστα σχεδόν σε όλο το κέντρο τους αντιαισθητικούς μεταλλικούς πασσάλους.

Οι φωτογραφίες που κατάγραψε η κάμερα μας μιλούν από μόνες τους!

Φαίνεται πως οι δρόμοι που έχουν γίνει πλέον μονόδρομοι θα αξιοποιηθούν ως δημόσια παρκινγκ, κάνοντας όμως την ζωή των δημοτών ακόμη πιο δύσκολη.  Ενώ πέραν από αυτό το πρόβλημα, πλέον θα υπάρχει δυσκολία και στους πωλητές αλκοολούχων ποτών που εφοδιάζουν τα κέντρα αναψυχής αφού θα κλείνουν τους δρόμους και η κίνηση που θα δημιουργείται θα είναι αφόρητη.

Από τα βίντεο που έχουμε στην κατοχή μας φαίνεται ξεκάθαρα πως η κεντρική αρτηρία της Αγ. Νάπας έχει καταστεί πλέον επικίνδυνη για τους πεζούς τουρίστες, καθώς όπως θα δείτε  χρησιμοποιούν τον δρόμο για την διακίνηση τους. Και όλα αυτά πριν ξεκινήσει για τα καλά η τουριστική σεζόν!

Δείτε το βίντεο

 Μιλώντας στο ThemaOnline ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής μας εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκεια τους σχετικά με τις παραλογές αποφάσεις και πράξεις του κ. Καρούσου, ενώ οι περισσότεροι μας  επεσήμαναν πως ο δήμαρχος εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα ιδιοκτήτων κέντρων αναψυχής, παραλείποντας και αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους δημότες που διατηρούν επιχειρήσεις.

 Το ίδιο παράπονο εκφράζεται και από τους ιδιοκτήτες μίνι μάρκετ, τονίζοντας το γεγονός πως η πάνω περιοχή της Αγ. Νάπας  βρίσκεται στον αναπνευστήρα μετά και από τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που επέβαλε ο δήμαρχος.

Επίτροπος διοικήσεως: Ο κ.Καρούσος κάνει κατάχρηση εξουσίας

Στα χέρια μας βρίσκεται και η απόφαση της Επιτρόπου Διοικήσεως μετά από παράπονο ιδιοκτήτη κέντρου αναψυχής για τις παραλογές καταγγελίες του δημάρχου προς τον συγκεκριμένο ιδιοκτήτη. Φαίνεται πως ο δήμαρχος αντί να προστατεύει τους δημότες και τους μαγαζάτορες της κοινότητας του, ακολουθεί λάθος τακτική καταγγέλλοντάς του. Σε μια περίοδο μάλιστα που η οικονομική κρίση άγγιξε για τα καλά και την επαρχία Αμμοχώστου.

Η Επίτροπος Διοικήσεως σε γραπτή της επιστολή και τεκμηριώνοντας τα γεγονότα αναφέρει πως οι κινήσεις και οι πράξεις του δημάρχου σχετικά με τις καταγγέλλεις του προς συγκεκριμένο υποστατικό υπάρχει «υπέρβαση των ακραίων ορίων της διακριτικής εξουσίας όπου συνιστούν κατάχρηση εξουσίας».

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top