ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πιθανές συνδέσεις με τη δολοφονία «Μαριούθκια» - Στο Δικαστήριο οι δύο για τους πυροβολισμούς εναντίον «Μαύρου» και άλλοι τρεις

Πιθανές συνδέσεις με τη δολοφονία «Μαριούθκια» - Στο Δικαστήριο οι δύο για τους πυροβολισμούς εναντίον «Μαύρου» και άλλοι τρεις

Εξελίξεις σε υποθέσεις που βρίσκονταν στο συρτάρι έρχονται μετά τις χθεσινές συλλήψεις πέντε προσώπων στην Λάρνακα.

Η μεγάλη συντονισμένη επιχείρηση του ΤΑΕ Λάρνακας, με τη βοήθεια των μελών του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού που πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 29 Ιουνίου είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη πέντε προσώπων, των οποίων τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν να συνδέονται και με άλλες υποθέσεις που απασχολούν τις Αρχές.

Συγκεκριμένα οι δύο Ελληνοκύπριοι ηλικιών 26 και 30 ετών φαίνεται να είναι τα πρόσωπα που συνδέονται με τη ρίψη πυροβολισμών εναντίον της οικίας του Κωνσταντίνου Χαραλάμπους άλλως «Μαύρος», που σημειώθηκε στις 19 του περασμένου Φεβράρη. Ο 26χρονος φέρεται να είναι το πρόσωπο που εξαπέλυσε τα πυρά εναντίον της οικίας του «Μαύρου», ενώ ο 30χρονος το πρόσωπο που προμήθευσε το όπλο.

Τα δύο αυτά πρόσωπα σε ανάκριση τους φαίνεται να ανέμειξαν και τον δολοφονηθέντα Μάριο Γεωργίου «Μαριούθκια», ως συνδετικό κρίκο στη ρίψη των πυροβολισμών κατά του «Μαύρου». Υπενθυμίζουμε ότι πυρ εναντίον του «Μαύρου» εξαπέλυσαν και στις 27 Νοεμβρίου 2019, για τα οποία καταδικάστηκε ο Χαράλαμπος Χρυσάνθους άλλως «Χάμπουργκερ».

Στο πλαίσιο της χθεσινής επιχείρησης συνελήφθησαν επίσης ένας 27χρονος και ένας 39χρονος Ε/Κ και μια 41χρονη Ρωσίδα μόνιμη κάτοικος Κύπρου, ενώ καταζητείται και 37χρονος αιγυπτιακής καταγωγής (απουσιάζει εξωτερικό μπήκε στοπ λιστ) για αδικήματα συνομωσίας για κακούργημα, απαγωγή, εκβίαση, ληστεία, απαίτηση περιουσίας με απειλές, κλοπή, επίθεση, απειλές κτλ. Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν ενώπιον τους θεωρούν ότι υπάρχει το ενδεχόμενο και σε αυτή την υπόθεση να σχετίζεται το όνομα του «Μαριούθκια».

Τα πέντε πρόσωπα παρουσιάστηκαν σήμερα Τετάρτη 30 Ιουνίου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας όπου εκδόθηκε το διάταγμα προσωποκράτησης τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top