ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγραφή αναγκών των πυρόπληκτων αγροτών για επαναδραστηριοποίησή τους, αποφασίστηκε σε σύσκεψη

Καταγραφή αναγκών των πυρόπληκτων αγροτών για επαναδραστηριοποίησή τους, αποφασίστηκε σε σύσκεψη

Καταγραφή των αναγκών που έχουν οι πυρόπληκτοι αγρότες για να επαναδραστηριοποιηθούν άμεσα, αποφασίστηκε απόψε σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Οδού της ορεινής Λάρνακας.

Στη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Επιτρόπου Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων Κώστα Χαμπιαούρη, συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ενωσης Κοινοτήτων Λεμεσού, ο Πρόεδρος και εκπρόσωποι της Οργάνωσης Παραγωγών Φρούτων και Φθαρτών “Βασιλική Γη” και οι εννέα Κοινοτάρχες των πυρόπληκτων περιοχών σε Λεμεσό και Λάρνακα.


Η σύσκεψη είχε στόχο τον συντονισμό των ενεργειών τους για άμεση παροχή έμπρακτης βοήθειας στους αγρότες που έχουν πληγεί από τη φονική πυρκαγιά και σε δηλώσεις του ο κ. Χαμπιαούρης ανέφερε ότι «στη σύσκεψη αποφασίστηκε όπως καταγραφούν από τους Κοινοτάρχες μέχρι τη Δευτέρα 12 Ιουλίου οι ανάγκες που έχουν οι αγρότες της περιοχής για να μπορέσουν να επαναδραστηριοποιηθούν άμεσα».

Πρόσθεσε ότι «οι ανάγκες θα αποσταλούν στον Πρόεδρο της Ενωσης Κοινοτήτων Λεμεσού και στο Γραφείο του Επιτρόπου και θα προωθηθούν στα συμπλέγματα των Κοινοτήτων της Λεμεσού για να καλυφθούν άμεσα. Οι ανάγκες αφορούν την κάλυψη σε ανθρώπινο δυναμικό, χειρωνακτικές εργασίες, οχήματα, εκσκαφείς, γεωργικούς ελκυστήρες και άλλα μηχανήματα έτσι ώστε να συμβάλουν στην επανεκκίνηση της επαγγελματικής τους δραστηριότητας».

Ο κ. Χαμπιαούρης ευχαρίστησε «θερμά τον Πρόεδρο της Ενωσης Κοινοτήτων Λεμεσού και του Κοινοτάρχες των συμπλεγμάτων για την αλληλεγγύη που επιδεικνύουν για άλλη μια φορά και τη στήριξη προς τους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών».

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top