ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Το κίνητρο της δολοφονίας, η 40χρονη και τα τηλεφωνήματα του Αναγνωστόπουλου

Γλυκά Νερά: Το κίνητρο της δολοφονίας, η 40χρονη και τα τηλεφωνήματα του Αναγνωστόπουλου

Σε νέα δικαστική έρευνα περνά η υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, με τις Αρχές να ερευνούν το ρόλο μίας 40χρονης γυναίκας, όπως και τα τηλεφωνήματα του καθ΄ ομολογίαν δολοφόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου πριν και μετά το στυγερό έγκλημα.

Το ακριβές κίνητρο της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν και ο ρόλος μίας 40χρονης γυναίκας από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον του 33χρονου πιλότου θα αποτελέσουν μερικά από τα ζητούμενα της νέας φάσης της δικαστικής έρευνας για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Κι αυτό με την επάνοδο του δικαστικού λειτουργού που διερευνά την υπόθεση και τις κλήσεις σε κατάθεση κρίσιμων μαρτύρων, όπως της συμβούλου του μοιραίου ζευγαριού Ελένης Μυλωνοπούλου, συγγενών και γνωστών του 33χρονου κατηγορούμενου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Στο «μικροσκόπιο» θα βρεθούν και πρόσωπα που φαίνεται να είχαν τηλεφωνικές συνομιλίες ή επαφές με τον 33χρονο πιλότο τις κρίσιμες ημέρες πριν αλλά και μετά το έγκλημα.

Οι έρευνες θα αφορούν και τεχνικά ζητήματα για τον χρόνο αφαίρεσης της κάρτας μνήμης από την κάμερα του σπιτιού κι άλλα, ώστε να εξακριβωθεί αν το έγκλημα ήταν προμελετημένο.

Το τρίτο πρόσωπο
Κρίσιμο θεωρείται τι θα συμβεί με την διερεύνηση του «τρίτου προσώπου», δηλαδή της 40χρονης γυναίκας που φαίνεται ότι διατηρούσε επαφές ο 33χρονος πιλότος. Επιπλέον υπάρχουν πληροφορίες ότι υπήρχαν και μαζί της προστριβές για προσωπικά θέματα.

Με την πλευρά του νομικού εκπροσώπου της εν λόγω φίλης του 33χρονου πιλότου να σημειώνει ότι «η παρουσία της δεν έχει σχέση με την δολοφονία της 20χρονης».

Σημειώνεται ωστόσο ότι σύμφωνα με ορισμένες πηγές, δεν φαίνεται να υπάρχει καταγεγραμμένη τηλεφωνική επικοινωνία της εν λόγω γυναίκας με τον πιλότο, την περίοδο που υπήρξε άρση του απορρήτου του τηλεφώνου του.

Πηγή: newsit.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top