ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Αντιπροσωπεία του Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School στην Ουκρανία για πρόγραμμα του Erasmus+

Αντιπροσωπεία του Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School στην Ουκρανία για πρόγραμμα του Erasmus+

Το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έλαβε έγκριση στις 5 Ιουνίου 2020 από το ΙΔΕΠ Δια Βίου Μάθησης για Μαθησιακή Κινητικότητα Ατόμων (Βασική Δράση 107) στα πλαίσια του Erasmus +.

Η εν λόγω αίτηση υποβλήθηκε σε συνεργασία με ένα από τους ακαδημαϊκούς εταίρους του 1ου Κυπριακού Business School, το Zhytomyr State Technological University, ένα από τα κορυφαία Πανεπιστήμια της Ουκρανίας.


Το κονδύλι που εγκρίθηκε για το εν λόγω πρόγραμμα είναι δεκάδων χιλιάδων ευρώ και είναι πιθανόν το μεγαλύτερο κονδύλι που έλαβε ποτέ κυπριακό Κολλέγιο. Η διάρκεια του προγράμματος θα είναι 36 μήνες και θα δοθεί η ευκαιρία σε σημαντικό αριθμό φοιτητών και καθηγητών από το CIM να ταξιδεύσει και να συμμετέχει σε ακαδημαϊκά προγράμματα στην Ουκρανία. Αντιστοίχως το CIM θα φιλοξενήσει Ουκρανούς καθηγητές και φοιτητές και θα έχει την ευκαιρία να εκπαιδεύσει τους φιλοξενούμενους του στα πλαίσια των καινοτόμων προγραμμάτων του.


Για αυτό τον σκοπό, αντιπροσωπεία του Ακαδημαϊκού Προσωπικού του CIM επισκέφτηκε το Zhytomyr State Technological University και είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το έργο που επιτελεί το CIM εδώ και 43 χρόνια.


Περαιτέρω επεξεργάζονται από την ακαδημαϊκή ομάδα του CIM σε συνεργασία με το Ερευνητικό Κέντρο του – Cyprus Centre for Business Research - άλλα Ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα και τα αποτελέσματα αναμένονται τους επόμενους μήνες.


Η διοργάνωση του πρωτοποριακού προγράμματος κινητικότητα και η συνεργασία με Πανεπιστήμια ανά το παγκόσμιο, αποδεικνύει για ακόμα μια φορά περίτρανα τον ηγετικό ρόλο του CIM σαν το κατεξοχήν Κυπριακό Business School και ενδυναμώνει τις υπηρεσίες και την εκπαίδευση που προσφέρει στους φοιτητές του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top