ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Οι εξαιρέσεις για τα δωρεάν rapid τεστ – Ποιοι θα πληρώνουν και ποιοι όχι από την 1η Αυγούστου

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Οι εξαιρέσεις για τα δωρεάν rapid τεστ – Ποιοι θα πληρώνουν και ποιοι όχι από την 1η Αυγούστου

Σε λιγότερο από δέκα μέρες τερματίζονται τα δωρεάν rapid τεστ, μετά από απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Όπως είναι γνωστό από την Κυριακή 1η Αυγούστου θα αποτελούν παρελθόν για τους περισσότερες τα δωρεάν τεστ αντιγόνου, γεγονός που έκανε πολλούς πολίτες να σπεύσουν για εμβολιασμό.

Σε ό,τι αφορά το πλαφόν, αποφασίστηκε ότι θα είναι 10 ευρώ, αντί για 20, ενώ αναμένεται και διάταγμα μέσα στις επόμενες μέρες για περισσότερες διευκρινίσεις.

Ωστόσο τα δωρεάν rapid τεστ θα συνεχίσουν και μετά την 1η Αυγούστου για κάποιες συγκεκριμένες κατηγόριες.

Οι μονάδες, λοιπόν, δειγματοληψίας rapid tests που λειτουργούν μέσω του προγράμματος ελέγχου του Υπουργείου Υγείας, θα παρέχουν δωρεάν εξέταση μόνο σε πλήρως εμβολιασμένους αλλά και όσοι έλαβαν την πρώτη δόση, ανήλικα παιδιά, έφηβοι με εξαίρεση την ηλικία 16-17 ετών, έγκυες, όσους διαμένουν σε οίκους ευγηρίας αλλά και άτομα που δεν μπορούν να εμβολιαστούν για ιατρικούς λόγους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άτομα βγαίνουν θετικά στον ιό για να εξασφαλίσουν safe pass – ΒΙΝΤΕΟ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE