Θεσσαλονίκη: Πυροβολήθηκε 20χρονος έπειτα από τσακωμό στο δρόμο

Θεσσαλονίκη: Πυροβολήθηκε 20χρονος έπειτα από τσακωμό στο δρόμο

Άγνωστος πυροβόλησε κατά 20χρονου βράδυ της Τετάρτης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν οι δύο άντρες διαπληκτίστηκαν για λόγους οδηγικής συμπεριφοράς.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 11.45 χθες το βράδυ, επί της οδού Ερμού, οι δύο οδηγοί οχημάτων, που είχαν λογομαχία για λόγους οδηγικής συμπεριφοράς, κατέβηκαν από τα οχήματα τους και πιάστηκαν στα χέρια.

Τότε, ο ένας από τους δύο, έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε εναντίον του 20χρονου οδηγού.

Στη συνέχεια, ο δράστης επιβιβάστηκε στο όχημα του και έφυγε, ενώ το θύμα διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Τα στοιχεία του δράστη παραμένουν άγνωστα.

Έρευνες για τον εντοπισμό του πραγματοποιούν οι αστυνομικές αρχές.

ΠΗΓΗ: CNN.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE