ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μαρτυρία γιου θανούσας στο κοιμητήριο Στροβόλου – «Σαν να έχασα τη μάνα μου ξανά»

Μαρτυρία γιου θανούσας στο κοιμητήριο Στροβόλου – «Σαν να έχασα τη μάνα μου ξανά»

Δεν πίστευε στα μάτια του ο γιός θανούσας με το θέαμα που αντίκρισε την Τετάρτη 28 Ιουλίου, κατά την επίσκεψη του στον τάφο της μητέρας του.

Ο συγκεκριμένος άνδρας επικοινώνησε με το ThemaOnline, μετά τη δημοσίευση της υπόθεσης βεβήλωσης τάφων στο κοιμητήριο Στροβόλου, θέλοντας να μοιραστεί μαζί μας το προσωπικό του βίωμα, αλλά και να εκφράσει της θερμές ευχαριστίες του, για Αξιωματικό του ΤΑΕ Λευκωσίας, ο οποίος όπως μας αναφέρθηκε έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην άμεση εξιχνίαση της υπόθεσης.

Όπως μας ανάφερε ο υποφαινόμενος επί καθημερινής βάσεως επισκέπτεται τον τάφο της μητέρας του, την οποία έχασε πριν από περίπου 11 χρόνια. Εξιστορώντας τα όσα έζησε μας περιέγραψε τη στιγμή που αντίκρισε βεβηλωμένο τον τάφο της μητέρας του, την περασμένη Τετάρτη 28 Ιουλίου.

«Ένιωσα σαν να έχασα ξανά τη μάνα μου, με διαπέρασε ένα ρίγος, μία ανατριχίλα, δεν ξέρω πως να το εξηγήσω, ήμουν πραγματικά σε απόγνωση» ανάφερε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα μας.

Στον τάφο της μητέρας του συγκεκριμένου μάρτυρα, ο 57χρονος ύποπτος έκλεψε τη φωτογραφία της θανούσας, μία επιγραφή με λόγια και κατάφερε ακόμη και να αποκολλήσει αγαλματίδιο σε μορφή Χριστού και να το τοποθετήσει στη συνέχεια σε άλλη θέση.

Σε παρόμοιες πράξεις προχώρησε και σε υπόλοιπους τάφους στο κοιμητήριο Στροβόλου ο 57χρονος, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό κατά πόσο έκανε τα ίδια και σε άλλα κοιμητήρια.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε Ανώτερος Αξιωματικός του ΤΑΕ Λευκωσίας, ο οποίος επιλήφθηκε της υπόθεσης καταφέρνοντας να εντοπίσει τον δράστη εντός 24 ωρών. Ο μάρτυρας γνωρίζοντας για τον συγκεκριμένο Αξιωματικό θέλησε να εκφράσει της θερμές του ευχαριστίες για την άμεση ανταπόκριση του, καταφέρνοντας να συλληφθεί ο δράστης που βεβήλωνε τους τάφους.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 57χρονος πιάστηκε επ’ αυτοφώρω την Παρασκευή 30 Ιουλίου, στις 4:00 το απόγευμα, όπου τον ανέκοψαν, με αποτέλεσμα τη σύλληψη του.

Από εξετάσεις που έγιναν στην συνέχεια διαπιστώθηκε ότι στο υποστατικό όπου διέμενε στα Περβόλια υπήρχαν διάφορα αντικείμενα που σχετίζονται με τις κλοπές στο κοιμητήριο.

Ο 57χρονος μετά από εξέταση οδηγήθηκε σε ειδική ψυχιατρική πτέρυγα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top