Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Βουτιές με μικροσκοπικό μπικίνι στη Μύκονο -ΒΙΝΤΕΟ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Βουτιές με μικροσκοπικό μπικίνι στη Μύκονο -ΒΙΝΤΕΟ

Στην Μύκονο συνεχίζει τις διακοπές της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Δύο μήνες μετά τον χωρισμό της με τον Snik είπε να πάει στο νησί των Ανέμων, που υπεραγαπά, για να αλλάξει παραστάσεις, χωρίς όμως να… γλιτώσει από τον γνωστό ράπερ μιας και υπήρξε συνάντησή τους στην Μύκονο και οι φήμες για επανασύνδεσή τους φούντωσαν!

Η κάμερα του Mykonos Live εντόπισε την όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο να απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα με παρέα στην παραλία της Αγίας Άννας. Η Ηλιάνα ανέδειξε την αψεγάδιαστη σιλουέτα της φορώντας μαύρο μπικίνι.

 

Πηγή βίντεο: mykonoslivetv

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το πρώτο μήνυμα του Ζελένσκι από την Ουάσινγκτον: Είμαι ευγνώμων στον Τραμπ, ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει γρήγορα

Το πρώτο μήνυμα του Ζελένσκι από την Ουάσινγκτον: Είμαι ευγνώμων στον Τραμπ, ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει γρήγορα

Στον Λευκό Οίκο στρέφονται τα βλέμματα της παγκόσμιας κοινότητας, όπου τη Δευτέρα ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να υποδεχθεί τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, τους Ευρωπαίους ηγέτες, καθώς και τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ για μια κρίσιμη συνάντηση με επίκεντρο τον πόλεμο στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE