Η Κάτια Ταραμπάνκο του GNTM τώρα και στην μεγάλη οθόνη

Η Κάτια Ταραμπάνκο του GNTM τώρα και στην μεγάλη οθόνη

Η Κάτια Ταραµπάνκο, εκτός από παρουσιάστρια στη µικρή οθόνη, μιας και θα παρουσιάζει το "Glam Wars" στο OPEN, θα περάσει και στη µεγάλη οθόνη!

Σύμφωνα με το περιοδικό "Τηλέραμα", η νικήτρια του GNTM 2, μαζί µε την Κατερίνα Στικούδη θα είναι από τις βασικές πρωταγωνίστριες στην καινούρια ταινία "The Bachelor 4", που θα γυριστεί το καλοκαίρι, µε σκοπό να βγει στις κινηµατογραφικές αίθουσες κοντά στα Χριστούγεννα.

Στην τέταρτη συνέχεια της ταινίας, οι δύο γυναίκες θα αναστατώσουν τη ζωή των Γιάννη Τσιµιτσέλη, Αποστόλη Τότσικα, Θανάση Βισκα[1]δουράκη και Νίκου Βουρλιώτη.

Πηγή: yupiii.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE