ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Βγήκε «αέρα» η ιστοσελίδα για τα ακίνητα του Συνεργατισμού

Βγήκε «αέρα» η ιστοσελίδα για τα ακίνητα του Συνεργατισμού

Ιστοσελίδα ακινήτων, η οποία θα αποτελεί τη βασική πύλη πληροφόρησης του κοινού για θέματα ακινήτων του Συνεργατισμού, δημιούργησε η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα (ΣΚΤ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΚΤ, η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με σκοπό την προώθηση των ακινήτων που βρίσκονται στο χαρτοφυλάκιο της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας και των Συνεργατικών Πιστωτικών Ιδρυμάτων, καθώς και των ακινήτων για τα οποία εφαρμόζεται η υποβοηθούμενη πώληση. Στην παρούσα φάση, η ιστοσελίδα φιλοξενεί 43 ακίνητα συνολικής αξίας γύρω στα €33 εκατομμύρια.

Για κάθε ακίνητο έχουν αναρτηθεί σχετικές πληροφορίες όπως περιγραφή, φωτογραφίες, στοιχεία τίτλου, τοποθεσία κ.λπ. Η ιστοσελίδα παρέχει τη δυνατότητα αναζήτησης στη βάση τριών κριτηρίων (επαρχία, είδος ακινήτου, ενδεικτική τιμή πώλησης).

`Όπως αναφέρεται, η διάθεση αυτών των ακινήτων θα γίνεται με τη διαδικασία της ανοικτής προσφοράς και θα απαιτείται η υποβολή προσφορών  σε έντυπη μορφή. Η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα ενθαρρύνει τους ενδιαφερόμενους να επισκεφθούν τη σχετική διαδικτυακή πύλη για τη δική τους καλύτερη ενημέρωση.

Η πρόσβαση στην ιστοσελίδα γίνεται ακολουθώντας το σύνδεσμο www.realestate.coop.com.cy ή μέσω της κεντρικής ιστοσελίδας της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας στο www.ccb.coop.com.cy

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top