Ζαΐχ Μπολσονάρου: «Έφαγε πόρτα» κι έφαγε πίτσα σε πεζοδρόμιο του Μανχάταν ο ανεμβολίαστος Βραζιλιάνος πρόεδρος

Ζαΐχ Μπολσονάρου: «Έφαγε πόρτα» κι έφαγε πίτσα σε πεζοδρόμιο του Μανχάταν ο ανεμβολίαστος Βραζιλιάνος πρόεδρος

Οι ανεμβολίαστοι ηγέτες που θα παραστούν αυτήν την εβδομάδα στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ θα πρέπει να συμβιβαστούν με μια πίτσα και ένα αναψυκτικό στον δρόμο, αφού δεν θα γίνουν δεκτοί σε κανένα γκουρμέ ή άλλο εστιατόριο της Νέας Υόρκης.

Αυτό αναγκάστηκε να κάνει και ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου το πρώτο βράδυ του στην αμερικανική μεγαλούπολη. Στη Νέα Υόρκη κανείς δεν επιτρέπεται να μπει σε εστιατόριο αν δεν διαθέτει πιστοποιητικό εμβολιασμού για την Covid-19.

Ο ακροδεξιός, λαϊκιστής πρόεδρος είναι γνωστό ότι δυσπιστεί απέναντι στα εμβόλια και υπερηφανεύεται επειδή δεν έχει εμβολιαστεί. Πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ είπε μάλιστα ότι το ανοσοποιητικό του είναι τόσο ισχυρό που «αποκρούει» τον κορωνοϊό.

Δυο υπουργοί που τον συνοδεύουν ανάρτησαν φωτογραφίες του Μπολσονάρου και των βοηθών του να τρώνε πίτσα σε ένα πεζοδρόμιο του Μανχάταν, το βράδυ της Κυριακής. «Πολυτελές δείπνο στη Νέα Υόρκη», έγραψε ο υπουργός Προεδρίας Λουίς Εντουάρντο Ράμος.

bolsonaro2
bolsonaro3


Όπως το θέλει η παράδοση, ο πρόεδρος της Βραζιλίας θα είναι ο πρώτος ηγέτης που θα μιλήσει αύριο στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.