ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Διερευνούν για συνεργάτες του πληρωμένου δολοφόνου οι Αρχές - Διαπιστώθηκε ότι ενοικίασε και δεύτερο όχημα στο Παραλίμνι

Διερευνούν για συνεργάτες του πληρωμένου δολοφόνου οι Αρχές - Διαπιστώθηκε ότι ενοικίασε και δεύτερο όχημα στο Παραλίμνι

Δεν σταματούν οι έρευνες για την υπόθεση του 38χρονου Αζέρου, ο οποίος συνελήφθη τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, διαπιστώθηκε ότι ο 38χρονος είχε ενοικιάσει και δεύτερο όχημα από το Παραλίμνι, ωστόσο παραμένει άγνωστο εάν το παρέδωσε ή βρίσκεται ακόμη στην κατοχή του και κάπου σταθμευμένο, ενώ αυτό που ανησυχεί περισσότερο τις Αρχές είναι είναι η ύπαρξη συνεργατών, τους οποίους προσπαθούν να εντοπίσουν από άλλες πηγές καθώς ο Αζέρος κρατά το στόμα το κλειστό.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα του ThemaOnline, έρευνες γίνονται και στην ευρύτερη περιοχή στην οποία συνελήφθη, καθώς τα μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου προσπαθούν να εντοπίσουν κλειστά κυκλώματα που πιθανόν να δείχνουν τις κινήσεις του τις τελευταίες ημέρες.

Υποψίες κινεί και η συνεχής μεταφορά του από τις ελεύθερες στις κατεχόμενες περιοχές, δείχνοντας πως πιθανόν να υπάρχουν συνεργοί και στα κατεχόμενα, ενώ διερευνάται και η ενοικίαση του οχήματος με το οποίο διακινείτο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 38χρονος έφθασε στην Κύπρο από τη Ρωσία έχοντας ως κύριο στόχο του να εκτελέσει Ισραηλινό επιχειρηματία, ο οποίος εδρεύει στη Λευκωσία, αλλά σχεδίαζε και τις δολοφονίες ακόμα τουλάχιστον τεσσάρων προσώπων.

Στην κατοχή του εντοπίστηκε πιστόλι με σιγαστήρα, το οποίο θα περάσει από βαλλιστικό έλεγχο καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα, τα οποία θα καταδείξουν τις επαφές που είχε ο 38χρονος Αζέρος καθόλη τη διάρκεια παραμονής του στο νησί.

Δείτε εδώ το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top