Παγκύπριο Συνέδριο της PRIME INSURANCE

Παγκύπριο Συνέδριο της PRIME INSURANCE

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στις 24 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο Landmark, το Παγκύπριο Συνέδριο της Prime Insurance, κάτω από τον γενικό τίτλο “Αστέρια στο Φως της Ημέρας”!

Στο Συνέδριο έδωσαν το παρόν τους άνω των 200 προσκεκλημένων. Σε χαιρετισμό του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Prime Insurance, Δρ Παναγιώτης Παναγιώτου, έκανε μια σύντομη αναδρομή στις δύο χρονιές που πέρασαν, μέσα από τη δοκιμασία της πανδημίας και τα εξαιρετικά αποτελέσματα που καταγράφονται στο 2021. Αυτό οφείλεται στις προσπάθειες και την αφοσίωση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της Εταιρείας, οι οποίοι, παρά τις αντιξοότητες κατάφεραν να αναδείξουν τη σημασία της σωστής ασφάλισης κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Στη διάρκεια του Συνεδρίου τιμήθηκαν για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους, οι άριστοι ασφαλιστές και πράκτορες της Prime Insurance. Μετά το τέλος των εργασιών του Συνεδρίου ακολούθησε δεξίωση στους κήπους του ξενοδοχείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE