ΕΛΛΑΔΑ: Πυροσβέστες έσωσαν το δάχτυλο κοπέλας από κολλημένη βέρα

ΕΛΛΑΔΑ: Πυροσβέστες έσωσαν το δάχτυλο κοπέλας από κολλημένη βέρα

Η κοπέλα μεταφέρθηκε από τους γονείς της στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Αντιμέτωποι με ένα ασυνήθιστο περιστατικό βρέθηκαν πυροσβέστες του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Λάρισας, όταν κλήθηκαν από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας να βοηθήσουν μία νεαρή κοπέλα από την συνοικία της Νέας Σμύρνης.

Συγκεκριμένα η κοπέλα μεταφέρθηκε από τους γονείς της στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με πρησμένο το δάχτυλο του χεριού της στο οποίο φορούσε βέρα. Οι γιατροί έκριναν ότι η 17χρονη έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της.

Παρά τις προσπάθειες τους δεν κατέστη δυνατή η αφαίρεση της βέρας, γεγονός που έβαζε σε κίνδυνο το δάχτυλο του χεριού της. Εκεί, λοιπόν χρειάστηκε η επέμβαση των τεσάρων πυροσβεστών οι οποίοι έσπευσαν στο ΓΝ Λάρισας και με ειδικό μηχάνημα κατάφεραν λίγο μετά τα μεσάνυχτα να αφαιρέσουν την βέρα και να σώσουν το δάχτυλο.

Πηγή: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE