Ο Μάνφρεντ Βέμπερ επανεξελέγη επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΕΛΚ

Ο Μάνφρεντ Βέμπερ επανεξελέγη επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΕΛΚ

Στην προεδρία της πολιτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, επανεξελέγη την Τετάρτη ο Μάνφρεντ Βέμπερ, μετά από εσωτερικές εκλογές.

 
Ο κ. Βέμπερ, όπως και οι δέκα αντιπρόεδροι που επίσης εξελέγησαν την Τετάρτη, θα βρίσκονται στις θέσεις αυτές για τα επόμενα δυόμισι χρόνια.
 
Οι αντιπρόεδροι του ΕΛΚ που εξελέγησαν για την επόμενη περίοδο είναι οι Εστεμπάν Γκονζάλες Πονς, Σίγκφριντ Μουρεσάν, Γιαν Όλμπριχτ, Έστερ ντε Λανγκ, Ρασά Γιουκνέβιτσιενε, Αρνό Ντανζάν, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Φράνσες Φιτζέραλντ, Πάουλο Ράνχελ και Ζέλιανα Ζόβκο.
 
Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Βέμπερ ευχαρίστησε τους συναδέλφους του ευρωβουλευτές του ΕΛΚ. «Είμαστε η κινητήρια δύναμη μιας ισχυρής και σταθερής Ευρώπης που βρίσκεται κοντά στον κόσμο.

Προσβλέπω στη συνέχιση της δουλειάς μας για ενίσχυση της χριστιανοδημοκρατίας και της κεντροδεξιάς στην Ευρώπη», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE