Ο Μάνφρεντ Βέμπερ επανεξελέγη επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΕΛΚ

Ο Μάνφρεντ Βέμπερ επανεξελέγη επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΕΛΚ

Στην προεδρία της πολιτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, επανεξελέγη την Τετάρτη ο Μάνφρεντ Βέμπερ, μετά από εσωτερικές εκλογές.

 
Ο κ. Βέμπερ, όπως και οι δέκα αντιπρόεδροι που επίσης εξελέγησαν την Τετάρτη, θα βρίσκονται στις θέσεις αυτές για τα επόμενα δυόμισι χρόνια.
 
Οι αντιπρόεδροι του ΕΛΚ που εξελέγησαν για την επόμενη περίοδο είναι οι Εστεμπάν Γκονζάλες Πονς, Σίγκφριντ Μουρεσάν, Γιαν Όλμπριχτ, Έστερ ντε Λανγκ, Ρασά Γιουκνέβιτσιενε, Αρνό Ντανζάν, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Φράνσες Φιτζέραλντ, Πάουλο Ράνχελ και Ζέλιανα Ζόβκο.
 
Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Βέμπερ ευχαρίστησε τους συναδέλφους του ευρωβουλευτές του ΕΛΚ. «Είμαστε η κινητήρια δύναμη μιας ισχυρής και σταθερής Ευρώπης που βρίσκεται κοντά στον κόσμο.

Προσβλέπω στη συνέχιση της δουλειάς μας για ενίσχυση της χριστιανοδημοκρατίας και της κεντροδεξιάς στην Ευρώπη», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE