Σκόνη και θρύψαλα έγινε το αυτοκίνητο στη Λάρνακα - Χειροπέδες σε 29χρονο

Σκόνη και θρύψαλα έγινε το αυτοκίνητο στη Λάρνακα - Χειροπέδες σε 29χρονο

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 29 ετών προχώρησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε το πρωί της περασμένης Τετάρτης, 13 Οκτωβρίου, στη Λάρνακα. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 8.40 το πρωί της Τετάρτης, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χωράφι στον Συνοικισμό Καμάρες. Στο σημείο έσπευσαν για εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που κατέσβησαν την πυρκαγιά. Το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ όπως διαφάνηκε από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή, η φωτιά είχε τεθεί κακόβουλα.

Για τον εμπρησμό προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 29χρονου υπόπτου, ο οποίος συνελήφθη γύρω στις 10.30 το πρωί της Παρασκευής, από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, με δικαστικό ένταλμα. Αυτός τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE