Σκόνη και θρύψαλα έγινε το αυτοκίνητο στη Λάρνακα - Χειροπέδες σε 29χρονο

Σκόνη και θρύψαλα έγινε το αυτοκίνητο στη Λάρνακα - Χειροπέδες σε 29χρονο

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 29 ετών προχώρησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε το πρωί της περασμένης Τετάρτης, 13 Οκτωβρίου, στη Λάρνακα. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 8.40 το πρωί της Τετάρτης, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χωράφι στον Συνοικισμό Καμάρες. Στο σημείο έσπευσαν για εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που κατέσβησαν την πυρκαγιά. Το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ όπως διαφάνηκε από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή, η φωτιά είχε τεθεί κακόβουλα.

Για τον εμπρησμό προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 29χρονου υπόπτου, ο οποίος συνελήφθη γύρω στις 10.30 το πρωί της Παρασκευής, από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, με δικαστικό ένταλμα. Αυτός τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE