LIFESTYLE

Όχι δεν κάνει πεζοδρόμιο! Γιατί ποζάρει ως πόρνη η διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός; (PICS)

Όχι δεν κάνει πεζοδρόμιο! Γιατί ποζάρει ως πόρνη η διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός; (PICS)

Είναι ίσως η πιο «straight» Ελληνίδα ηθοποιός, αφού θα κάνει και θα πει αυτό που σκέφτεται χωρίς περιστροφές. Η Μαρία Σολωμού έχει αποδείξει, ουκ ολίγες φορές, όχι μόνο ότι δεν μασάει τα λόγια της, αλλά και ότι τολμάει όσο κανείς.

Αυτή τη φορά, αιτία είναι ο Νίκος Μουτσινάς. Ο λόγος; Η παράσταση Το Κτελ επιστρέφει ανανεωμένη και αυτό συνεπάγεται νέα πρόσωπα! Η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο Κτελ, το οποίο ξεκινάει για δεύτερη χρονιά περιοδεία, προκειμένου να χαρίσει γέλιο σε όλους τους προορισμούς.

Τα κείμενα είναι του Νίκου Μουτσινά και της Τζένης Διαγούπη και η σκηνοθεσία του Νίκου Μουτσινά. Ένας από τους ρόλους που ξεχωρίζει, όπως θα διαπιστώσετε από την 1η Ιουλίου και μετά, είναι αυτός της Ντούλας Παρνασσά, μίας ιερόδουλης την οποία υποδύεται η Μαρία Σολωμού.

Το Peoplegreece.com βρέθηκε στα παρασκήνια της φωτογράφισης και εξασφάλισε τις πρώτες φωτογραφίες. Όπως βλέπετε η ηθοποιός μπήκε για τα καλά στο ρόλο της, φορώντας μία δικτυωτή ολόσωμη φόρμα και ένα κίτρινο μαγιό.

solomou ktel

Η Μαρία Σολωμού διατηρεί το σώμα της σε άψογη φόρμα και είναι κάτι το οποίο δεν κρύβεται με το συγκεκριμένο outfit. Τα ρούχα της παράστασης επιμελήθηκε η Νικόλ Παναγιώτου. Στο έργο πρωταγωνιστούν ο Νίκος Μουτσινάς και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, οι οποίοι υποδύονται το ζευγάρι που φιλοξενεί τους επιβάτες του Κτελ.

solomou ktel3

Οδηγός είναι η Ματίνα Νικολάου και οι υπόλοιποι επιβάτες είναι η Μαρία Σολωμού, η Παρθένα Χοροζίδου, η Κατερίνα Θεοχάρη και ο Χάρης Χιώτης.

PEOPLEGREECE

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top