Έβαλαν στο μάτι έπαυλη στην Πάφο - Σούφρωσαν χρυσό δακτυλίδι, χρήματα και ρολόι 3 χιλ. ευρώ

Έβαλαν στο μάτι έπαυλη στην Πάφο - Σούφρωσαν χρυσό δακτυλίδι, χρήματα και ρολόι 3 χιλ. ευρώ

Υπόθεση διάρρηξης κατοικίας με λεία χρήματα, ρολόι και χρυσαφικά διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας σε συνεργασία με το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, χθες στις 22:30 καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Πέγειας από 50χρονο, που διαμένει σε έπαυλη ότι ενώ απουσίαζε από την κατοικία του, αυτή διαρρήχθηκε .

Από τη διάρρηξη κλάπηκε το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ, το οποίο βρίσκονταν σε γυναικείο πορτοφόλι, ένα χρυσό δαχτυλίδι και ένα ρολόι αξίας 3.000 ευρώ, όλα συνολικής αξίας 3.800 ευρώ.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας μετέβησαν στη σκηνή και από επιτόπιες εξετάσεις δεν εντοπίστηκε οποιαδήποτε παραβίαση, ενώ στην κατοικία υπάρχει εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού, το οποίο ωστόσο ήταν εκτός λειτουργίας.

Η Αστυνομία συνέλεξε από τη σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέο μήνυμα Τραμπ: «Σε ισχύ η κατάπαυση του πυρός, μην την παραβιάσετε»

LIVE: Νέο μήνυμα Τραμπ: «Σε ισχύ η κατάπαυση του πυρός, μην την παραβιάσετε»

Το Ιράν εκτόξευσε πυραύλους κατά των βάσεων των ΗΠΑ σε Κατάρ με πρότερη προειδοποίηση ως αντίποινα στα πλήγματα στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του, ενώ συνεχίζονται οι εκατέρωθεν επιθέσεις Τελ Αβίβ και Τεχεράνης. Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την κατάπαυση του πυρός, η οποία μέχρι στιγμής βρίσκεται σε ισχύ. Δείτε όλες τις εξελίξεις: