Απειλούσε γυναίκα κατάδικου και ζητούσε 4500 ευρώ – Χειροπέδες σε 29χρονο Ελληνοκύπριο

Απειλούσε γυναίκα κατάδικου και ζητούσε 4500 ευρώ – Χειροπέδες σε 29χρονο Ελληνοκύπριο

Υπόθεση απειλών εναντίον 35χρονης διερευνά η Αστυνομία Λεμεσού.

Συγκεκριμένα , 35χρονη κατήγγειλε στις Αρχές ότι μεταξύ των ημερομηνιών 9 με 15 Οκτωβρίου άνδρας μετέβη στην οικία της και την απειλούσε.

Ο 29χρονος Ελληνοκύπριος απαιτούσε από την 35χρονη γυναίκα να του δώσει το ποσό των 4500 ευρώ που όπως της έλεγε του χρωστούσε ο σύζυγος της. Σημειώνεται ότι ο σύζυγος της 35χρονης εκτίει ποινή φυλάκισης για υπόθεση ναρκωτικών.

Μέλη της Αστυνομίας εξασφάλισαν ένταλμα σύλληψης εναντίον του 29χρονου όπου χθες Τετάρτη 20 Οκτωβρίου το απόγευμα τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Υπάρχει ευκαιρία η ΕΕ αν πετύχει να διασφαλίσει την παροχή απρόσκοπτης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους Παλαιστίνιους στη Γάζα να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην περιοχή και να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στον αραβικό κόσμο σε σχέση με το ενδιαφέρον της ΕΕ για τις εξελίξεις στην περιοχή, δήλωσε την Πέμπτη στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE