Προειδοποιούν για απεργία οι Αστυνομικοί - Ζητούν να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους

Προειδοποιούν για απεργία οι Αστυνομικοί - Ζητούν να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκύπριας Συντεχνίας "Ισότητα" εξουσιοδοτήθηκε "να αποφασίσει για τη λήψη μέτρων που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, από ολιγόωρη στάση μέχρι επ’ αόριστο απεργία σε περίπτωση μη κατάθεσης κυβερνητικού νομοσχεδίου στη Βουλή για τη μονιμοποίηση των εργοδοτουμένων αορίστου χρόνου μέχρι και την 31/3/2022".

Ανακοίνωση της Συντεχνίας αναφέρει ότι απεργία θα πραγματοποιηθεί και σε περίπτωση "μη κατάθεσης κυβερνητικού νομοσχεδίου στη Βουλή για την ψήφιση του νέου σχεδίου συνταξιοδοτικών ωφελημάτων των εργαζομένων του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα που δεν καλύπτονται από συνταξιοδοτικό σχέδιο μέχρι και την 31/12/2021".

Οι αποφάσεις πάρθηκαν στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της "Ισότητας" στις 13 Νοεμβρίου 2021 κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν ζητήματα που άπτονται της έλλειψης προόδου στο θέμα της μονιμοποίησης των εργοδοτουμένων αορίστου χρόνου και της υπερβολικής καθυστέρησης στην κατάθεση κυβερνητικού νομοσχεδίου στη Βουλή για την ψήφιση του νέου σχεδίου συνταξιοδοτικών ωφελημάτων των εργαζομένων του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα που δεν καλύπτονται από συνταξιοδοτικό σχέδιο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE