ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρές καταγγελίες για δεξιώσεις γάμου χωρίς άδεια - Τι πρέπει να κάνουν τα ζευγάρια

Σοβαρές καταγγελίες για δεξιώσεις γάμου χωρίς άδεια - Τι πρέπει να κάνουν τα ζευγάρια

Προβληματισμός επικρατεί ανάμεσα στους ιδιοκτήτες των νόμιμων υποστατικών που διενεργούν εκδηλώσεις για γάμους, αφού τελευταία παρουσιάζονται αρκετοί που λειτουργούν χωρίς τις απαραίτητες άδειες.

Ο πρόεδρος συνδέσμου επαγγελματιών γάμου και δεξιώσεων, Κωνσταντίνος Μωσαϊκός μίλησε στην εκπομπή «Alpha καλημέρα» και τόνισε ότι το πρόβλημα έχει γνωστοποιηθεί στον Αρχηγό Αστυνομίας αλλά και στο Υπουργείο Εσωτερικών.  

Όπως είπε «μετά από πάρα πολλά παράπονα από τα μέλη του συνδέσμου μας και από επιχειρηματίες έχουν ερευνήσει εδώ και αρκετό καιρό το κομμάτι των αυθαιρέτων υποστατικών όχι μόνο στη Λευκωσία αλλά σε ολόκληρη την Κύπρο. Διαπιστώσαμε μετά μεγάλης μας λύπης και απογοήτευσης ότι υπάρχει πολύ μεγάλος αριθμός υποστατικών που εργάζονται λειτουργούν διοργανώνουν εκδηλώσεις χωρίς τις απαραίτητες άδειες. Για να μπορεί να λειτουργήσει κάποιος επιχειρηματίας μία τέτοιου είδους επιχείρηση είναι η άδεια από την πολεοδομία. Η αρμόδια αρχή που θα πρέπει να δώσει τη δική της άποψη αλλά και άδεια για να μπορέσει ένας επιχειρηματίας να διοργανώσει σε ένα χώρο», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Να ζητήσουν τις άδειες από τον επιχειρηματία τα ζευγάρια, αφού φέρουν και η ευθύνη για τους καλεσμένους τους στην εκδήλωση. Μία επιχείρηση η οποία δεν είναι αδειούχα δεν μπορεί να ασφαλίζεται σωστά και φέρει μεγάλο το μερίδιο ευθύνης εάν συμβεί κάτι στους καλεσμένους τους. Άρα και ο επιχειρηματίας φέρει μία τεράστια ευθύνη αλλά και τα ζευγάρια που πάνε και ρωτούν για να κάνουν την εκδήλωση. Το θέμα είναι θέμα ασφάλειας από την από την αρχή και αυτή τη στιγμή ο ένας λέει ότι δεν είμαι υπεύθυνος εγώ για να μπορέσω να κλείσω αυτό το υποστατικό. Η Αστυνομία περιμένει από τον Έπαρχο και ο Έπαρχος από αλλού και πάει λέγοντας. Πέρασε πάρα πολλής καιρός και δεν κάναμε τίποτα. Ο ένας λέει ότι δεν είμαι υπεύθυνος εγώ. Δεν βρίσκεις άκρη στο θέμα».

Καταληκτικά τόνισε πως «έχουμε κάνει δύο συναντήσεις με τον Έπαρχο. Συνεχίζουμε τις συναντήσεις μας γιατί το θεωρούμε απαράδεκτο και πολύ άδικο. Κάποιοι έχουν δώσει πολλά  χρήματα για να επενδύσουν σε αυτά τα πράγματα. Το θέμα είναι τι κάνουμε για να προλάβουμε αυτή την κατάσταση».  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής σύμφωνα με τo ABC και το CNN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top