Επίσημο! Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση

Επίσημο! Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης πραγματοποίησαν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση, βάζοντας τέλος στο κυνηγητό των τηλεοπτικών φακών. Το ζευγάρι, πιο λαμπερό από ποτέ, κατέφτασε μαζί σε εκδήλωση το βράδυ της Δευτέρας, με τον φωτογραφικό φακό να απαθανατίζει τη στιγμή.

Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έδωσαν το παρών στη στοά του κτηρίου "Μέγαρο Έβδομης Στέγης" όπου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής "Τεχνών Εκατό".

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: yupiii.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE