LIFESTYLE

Φοβερές αποκαλύψεις! Ποιό διάσημο ζευγάρι Ελλήνων celebrities χώρισε λόγω… πεθεράς; (VIDEO)

Φοβερές αποκαλύψεις! Ποιό διάσημο ζευγάρι Ελλήνων celebrities χώρισε λόγω… πεθεράς; (VIDEO)

Αυτό το γεγονός, ομολογουμένως, δεν το γνώριζαν πολλοί και πραγματικά προκαλεί μεγάλη εντύπωση και σίγουρα θα σχολιαστεί από τα media.

Ο Γιώργος Πολυχρονίου, πριν από λίγο καιρό, είχε μιλήσει στο περιοδικό «ΕΓΩ!» και στον Πάνο Γιαννακόπουλο για το χωρισμό του με τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

«Είναι παράξενη ιστορία. Σας είπα την αιτία. Η αφορμή ήταν λίγο αναξιοπρεπής. Γιατί το σπίτι της Μυκόνου το έγραψα στο όνομα της κόρης μου. Μη σας λέω τέτοια τώρα. Η μάνα της μας τα έφτιαξε, δηλαδή επέσπευσε τη σχέση μας και η μάνα της μας χώρισε. Αυτό είναι σίγουρο. Το λέω ακόμα στη Μάγκυ», είχε πει χαρακτηριστικά.

Η Μάγκυ Χαραμπίδου, απαντά για πρώτη φορά σε αυτό που είπε ο πρώην σύζυγος της «Η μητέρα μου ήταν πιο επιφυλακτική όσον αφορά αυτό τον γάμο εξαρχής γιατί είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας. Βέβαια εγώ της είπα ότι τον θέλω, τον γουστάρω… Φυσικά, δεν ήταν οι λόγοι του χωρισμού αυτά που μόνο είπε ο Γιώργος. Η μητέρα μου στη περίπτωση που ένιωσε ότι η κόρη της δεν είναι καλά, πήρε θέση «αν δεν είσαι καλά φύγε…»,  όλες οι μητέρες το ίδιο θα έκαναν και είμαι σίγουρη ότι και ο Πολυχρονίου το ίδιο θα έκανε για τη κόρη του, την Ντέμυ».

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα, που έπαιξε στο Πρωινό του MEGA:

peoplegreece

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top