ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γεμάτο περιπολικά και Αστυνομία περιοχή της Λεμεσού – Ανησυχούν οι κάτοικοι και ρωτούν τι συμβαίνει

Γεμάτο περιπολικά και Αστυνομία περιοχή της Λεμεσού – Ανησυχούν οι κάτοικοι και ρωτούν τι συμβαίνει

Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας διαβεβαιώνει η Αστυνομία, όλα τα μέτρα είναι αποτέλεσμα σχεδίου

Επικοινώνησε τηλεφωνικά με την ιστοσελίδα μας αναγνώστρια, ενημερώνοντάς μας ότι περιοχή στο κέντρο της Λεμεσού είναι γεμάτη με Αστυνομικούς και περιπολικά, ρωτώντας μας παράλληλα αν υπάρχει προειδοποίηση για βόμβα καθώς ανησύχησε αυτή και τους γείτονες της, η εμφάνιση ανιχνευτικών σκυλιών.

Εμείς με τη σειρά επικοινωνήσαμε με την Αστυνομία  αναφέροντας τους το γεγονός το οποίο και μας επιβέβαιωσαν καθησυχάζοντας μας παράλληλα ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, ούτε υπάρχει τηλεφώνημα για βόμβα.

Τα δρακόντεια μέτρα που έχουν ληφθεί αφορούν το κοινό δείπνο που παραθέτει ο δήμαρχος Λεμεσού στο εστιατόριο «Νέο Φάληρον» επί της οδού Γλάστωνος,  στον Πρόεδρο  Νίκο Αναστασιάδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακκιντζί.

Μέλημα της Αστυνομία είναι να ασφαλίσει την γύρω περιοχή γι αυτό και γίνονται προληπτικοί έλεγχοι και περιπολίες από άντρες της Δύναμης ούτως ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top