ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευχόμαστε ότι έχετε πρόχειρες τις ομπρέλες σας γιατί ο καιρός έχει θέματα

Ευχόμαστε ότι έχετε πρόχειρες τις ομπρέλες σας γιατί ο καιρός έχει θέματα

Αν και το δελτίο καιρού σήμερα αναφέρετε σε αίθριο καιρό, αναμένετε ότι θα κάνει τα καμώματα του και πάλι. Εννοούμε ότι δεν αποκλείονται μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες μετά το μεσημέρι τις επόμενες μέρες.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, αλλά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι 4 μποφόρ και στα δυτικά και τοπικά στα νότια, μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Παροδικά στα νοτιοδυτικά παράλια θα πνέουν μέχρι πολύ ισχυροί 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά και τοπικά στα νότια, λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά, ιδιαίτερα στα δυτικά, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες, κυρίως χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη αλλά τοπικά στα δυτικά θα παραμείνει λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος στις περισσότερες περιοχές, αλλά από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά μέτριοι 4 μποφόρ και στα δυτικά και στα νότια, μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Τοπικά στα νότια και τα νοτιοδυτικά παράλια το απόγευμα θα πνέουν μέχρι πολύ ισχυροί 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη, αλλά σταδιακά, στα δυτικά και νότια, θα καταστεί μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός στις περισσότερες παράλιες περιοχές θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το μεσημέρι και μετά κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top