ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φόνο εκ προμελέτης αντιμετωπίζει ο 39χρονος που φέρεται να επιτέθηκε στον 75χρονο ταπετσέρη στη Λεμεσό

Φόνο εκ προμελέτης αντιμετωπίζει ο 39χρονος που φέρεται να επιτέθηκε στον 75χρονο ταπετσέρη στη Λεμεσό

Την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης αντιμετωπίζει ο 39χρονος που φέρεται να επιτέθηκε στον 75χρονο ταπετσέρη στη Λεμεσό τον περασμένο Σεπτέμβριο.


Την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης αντιμετωπίζει ο 39χρονος ο οποίος κτύπησε και τραυμάτισε θανάσιμα 75χρονο ταπετσέρη τον περασμένο Σεπτέμβριο.  Η εκδίκαση της υπόθεσης ενώπιον του κακουργιοδικείου, όπου παραπέμφθηκε, ξεκίνησε σήμερα, με την αλλαγή της κατηγορίας.  Η κατηγορία άλλαξε μετά που άτυχος ηλικιωμένος υπέκυψε στα τραύματα του δύο μήνες μετά.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, στις 29 του περασμένου Σεπτεμβρίου ο άτυχος ηλικιωμένος βρισκόταν στο υποστατικό που διατηρούσε με τον 72χρονο συνέταιρο του, στη λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ, όταν ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι ενοικιαστής του θύματος, φέρεται να εισήλθε σε αυτό και να άρχισε να τον χτυπά βάναυσα, μέχρι που έπεσε στο έδαφος. Φέρεται να συνέχισε να κτυπά το θύμα με κλωτσιές, και το εγκατέλειψε αιμόφυρτο στα δάπεδο. Ο 75χρονος διακομίστηκε αρχικά με σοβαρά τραύματα στο Νοσοκομείο Λεμεσού ενώ λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λευκωσίας.

Από τις εξετάσεις που διενήργησαν μέλη της Αστυνομίας, προέκυψαν στοιχεία εναντίον υπόπτου, 39 χρόνων, που εντοπίστηκε και συνελήφθη την ίδια μέρα. Με γνωμάτευση γιατρού κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία του 39χρονου στο νοσοκομείο Αθαλάσσας. Παράλληλα το Δικαστήριο τον παρέπεμψε σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου.

Δύο μήνες μετά ο 75χρονος υπέκυψε στα τραύματα του, έτσι άλλαξαν και τα αδικήματα στο κατηγορητήριο σε βάρος του 39χρονου, καθώς πλέον εξετάζεται υπόθεση φόνου εκ προ μελέτης. Σήμερα αποφασίστηκε από το Κακουργιοδικείο, όπως  ο 39χρονος μεταφερθεί στο Δικαστήριο από το Ψυχιατρείο στις 23 Δεκεμβρίου για να του απαγγελθεί το νέο κατηγορητήριο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top