Νέος εκδρομικός χώρος στους Τρούλλους - Θα φυτευτούν 600 δασικά φυτά

Νέος εκδρομικός χώρος στους Τρούλλους - Θα φυτευτούν 600 δασικά φυτά

Υπογράφηκε σήμερα Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου η Συμφωνία μεταξύ της Πρεσβείας του Ισραήλ και του Διευθυντή Τμήματος Δασών, ως Προέδρου του Φιλοδασικού Συνδέσμου Κύπρου, για τη δημιουργία εκδρομικού χώρου στην κοινότητα Τρούλλων και φύτευση πέραν των 600 δασικών φυτών.

Το έργο που χρηματοδοτείται από την Πρεσβεία του Ισραήλ με δωρεά ύψους €35.000, θα υλοποιηθεί σε κρατική δασική γη και συντονιστής θα είναι το Τμήμα Δασών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.