ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζει τα «τερτίπια» του ο καιρός! Φέρνει βροχές το τριήμερο;

Συνεχίζει τα «τερτίπια» του ο καιρός! Φέρνει βροχές το τριήμερο;

Aίθριο καιρό προβλέπει κατά κύριο λόγο η μετεωρολογική υπηρεσία για σήμερα και το Σαββατοκύριακό, χωρίς όμως να αποκλείεται βροχόπτωση ή και καταιγίδα κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά. Φαίνεται ότι τα τερτίπια του καιρού θα μας αναστατώσουν για λίγες ακόμα μέρες.

Σήµερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το µεσηµέρι και µετά, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και µεµονωµένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Στις περισσότερες παράλιες περιοχές, ο καιρός θα παραµείνει κυρίως αίθριος µε παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα νότια παράλια το απόγευµα µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο τοπικά αναµένεται να παρατηρηθεί χαµηλή νέφωση, ενώ κατά τις αυγινές κυρίως ώρες πιθανό να σχηµατιστεί τοπική αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί µέχρι βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το µεσηµέρι και µετά, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και µεµονωµένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Στις περισσότερες παράλιες περιοχές, ο καιρός θα παραµείνει κυρίως αίθριος µε παροδικά αυξηµένες νεφώσεις.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις το απόγευµα.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο κατά το τριήµερο, ιδιαίτερα αισθητή στο εσωτερικό και τα ορεινά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο, με θύμα τον 52χρονο Nichola Charles Fox από τη Βρετανία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top