ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τι πέφτει στο τραπέζι στην αυριανή σύσκεψη - Όσα θα συζητηθούν ανάμεσα σε Χατζηπαντέλα και επιδημιολόγους

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τι πέφτει στο τραπέζι στην αυριανή σύσκεψη -  Όσα θα συζητηθούν ανάμεσα σε Χατζηπαντέλα και επιδημιολόγους

Συνάντηση με τα μέλη της επιδημιολογικής ομάδας θα έχει αύριο Τρίτη 11 Ιανουαρίου ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας «ο υπουργός Υγείας, στις 14:30 το μεσημέρι αύριο θα παρακαθήσει σε σύσκεψη με τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής στο Υπουργείο Οικονομικών».

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, η φημολογία για επιστροφή της απαγόρευσης της κυκλοφορίας έχει θορυβήσει αρκετά τον κόσμο, καθώς δεν θέλει κανείς μας να ξανά ζήσει περιορισμούς που υπήρχαν στον παρελθόν.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο μπορεί να έχει πέσει στο τραπέζι σαν πρόταση, ωστόσο με τα πρόσφατα αποτελέσματα που αφορούν τον ημερήσιο αριθμό των κρουσμάτων μοιάζει αρκετά απομακρυσμένο, τουλάχιστον για την ώρα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του καθηγητή μοριακής ιολογίας και μέλους της επιστημονικής συμβουλευτικής επιτροπής, Δρ. Πέτρου Καραγιάννη, δεν είναι αναγκαίο να γίνουν περιορισμοί στην μετακίνηση και παράλληλα τόνισε πως πρέπει να δοθεί χρόνος για να δούμε αν θα αποδώσουν τα μέτρα που λήφθηκαν.
«Δεν είναι αναγκαίο να μπουν περιορισμοί στην μετακίνηση. Εδώ βγήκαμε στις σχεδόν 6 χιλιάδες τις προηγούμενες μέρες και αν θα έπρεπε να κάνουμε κάτι άμεσα έπρεπε να το κάνουμε τότε», κατέληξε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.