ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τι πέφτει στο τραπέζι στην αυριανή σύσκεψη - Όσα θα συζητηθούν ανάμεσα σε Χατζηπαντέλα και επιδημιολόγους

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τι πέφτει στο τραπέζι στην αυριανή σύσκεψη -  Όσα θα συζητηθούν ανάμεσα σε Χατζηπαντέλα και επιδημιολόγους

Συνάντηση με τα μέλη της επιδημιολογικής ομάδας θα έχει αύριο Τρίτη 11 Ιανουαρίου ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας «ο υπουργός Υγείας, στις 14:30 το μεσημέρι αύριο θα παρακαθήσει σε σύσκεψη με τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής στο Υπουργείο Οικονομικών».

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, η φημολογία για επιστροφή της απαγόρευσης της κυκλοφορίας έχει θορυβήσει αρκετά τον κόσμο, καθώς δεν θέλει κανείς μας να ξανά ζήσει περιορισμούς που υπήρχαν στον παρελθόν.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο μπορεί να έχει πέσει στο τραπέζι σαν πρόταση, ωστόσο με τα πρόσφατα αποτελέσματα που αφορούν τον ημερήσιο αριθμό των κρουσμάτων μοιάζει αρκετά απομακρυσμένο, τουλάχιστον για την ώρα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του καθηγητή μοριακής ιολογίας και μέλους της επιστημονικής συμβουλευτικής επιτροπής, Δρ. Πέτρου Καραγιάννη, δεν είναι αναγκαίο να γίνουν περιορισμοί στην μετακίνηση και παράλληλα τόνισε πως πρέπει να δοθεί χρόνος για να δούμε αν θα αποδώσουν τα μέτρα που λήφθηκαν.
«Δεν είναι αναγκαίο να μπουν περιορισμοί στην μετακίνηση. Εδώ βγήκαμε στις σχεδόν 6 χιλιάδες τις προηγούμενες μέρες και αν θα έπρεπε να κάνουμε κάτι άμεσα έπρεπε να το κάνουμε τότε», κατέληξε.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top