Νόβακ: Η Ρωσία τον Ιανουάριο θα παράγει 10,1 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου ημερησίως

Νόβακ: Η Ρωσία τον Ιανουάριο θα παράγει 10,1 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου ημερησίως

Η Ρωσία στο πλαίσιο της συμφωνία του ΟΠΕΚ+ θα παράγει ημερησίως 10,1 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Αλεξάντρ Νόβακ.

 
"Ναι, 10,1" (εκ. βαρέλια ημερησίως) δήλωσε ο Νόβακ, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του πρακτορείου TASS.
 
 Η Ρωσία συμμετέχει στην συμφωνία του ΟΠΕΚ+ , στο πλαίσιο της οποίας η παραγωγή πετρελαίου από τις χώρες που συμμετέχουν στην συμμαχία ρυθμίζεται σύμφωνα με την κατάσταση στην αγορά.
 
Από τον Μάιο του 2021 οι χώρες του ΟΠΕΚ+ αποκαθιστούν την παραγωγή πετρελαίου που είχε μειωθεί σημαντικά πριν ένα χρόνο. Από τον Αύγουστο το σχέδιο προβλέπει αύξηση της παραγωγής κατά 400 χιλιάδες βαρέλια ημερησίως. Κατά την διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στις 4 Ιανουαρίου του 2022, οι χώρες που συμμετέχουν στην συμφωνία ενέκριναν σχέδιο αύξησης της παραγωγής για τον Φεβρουάριο κατά 400 χιλιάδες βαρέλια ημερησίως.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE