Υποβάθμιση της προοπτικής της Βρετανίας σε "αρνητική" από S&P

Υποβάθμιση της προοπτικής της Βρετανίας σε "αρνητική" από S&P

Ο κίνδυνος να απολέσει το αξιόχρεο της Βρετανίας το τριπλό "Α" έχει αυξηθεί λόγω της απόφασης του Πρωθυπουργού της χώρας Ντέιβιντ Κάμερον να διοργανώσει δημοψήφισμα για την έξοδο της από την Ευρωπαϊκή Ένωση, έκρινε σήμερα ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poor`s.

Ο οίκος, ο μοναδικός από τους μεγάλους που διατηρεί ακόμη τη Βρετανία στην "άριστη" κατηγορία, διευκρίνισε ότι υποβαθμίζει την προοπτική της χώρας σε "αρνητική" από "σταθερή" που ήταν μέχρι τώρα.

«Η απόφαση της κυβέρνησης για διεξαγωγή δημοψηφίσματος μέχρι το 2017 υποδηλώνει ότι οι οικονομικές αποφάσεις μπορεί να είναι περισσότερο εκτεθειμένες στην κομματική πολιτική απ` όσο εκτιμούσαμε μέχρι πρότινος» σημειώνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο S&P.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Στις επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη ως απεσταλμένου του Προέδρου της Δημοκρατίας σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE