Εξετάζει τους προϋπολογισμούς Ανεξάρτητων Αρχών και δημοσίων οργανισμών η Επιτροπή Οικονομικών

Εξετάζει τους προϋπολογισμούς Ανεξάρτητων Αρχών και δημοσίων οργανισμών η Επιτροπή Οικονομικών

Τους προϋπολογισμούς Ανεξάρτητων Αρχών και δημοσιών οργανισμών εξετάζει σε συνεδρία της τη Δευτέρα η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών.

 
Ειδικότερα, η Επιτροπή θα εξετάσει τους προϋπολογισμούς του 2022 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, του Κυπριακού Οργανισμού Αγροτικών Πληρωμών, της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού και του προϋπολογισμού του Ειδικού Ταμείου του Κέντρου Επαγγελματικής Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία.
 
Εξάλλου, με βάση την ημερήσια διάταξη της Επιτροπής, θα υπάρξει τοποθέτηση επί των προϋπολογισμών του Δημοσιονομικού Συμβουλίου, του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου, του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου και του Κυπριακού Οργανισμού Ανάπτυξης Γης.
 
Επίσης, η Επιτροπή θα συζητήσει επί της αρχής τους περί της Διαχείρισης του Δημόσιου Χρέους (Ρήτρες Συλλογικής Δράσης) Κανονισμούς του 2021, ενώ θα εξετάσει αίτημα για εξαίρεση από την απαγόρευση πλήρωσης κενών θέσεων στο ΤΕΠΑΚ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE