ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κυκλοφορεί ανεξέλεγκτος ο 53χρονος θετικός στον κορωνοϊό - Η Αστυνομία δεν μπορεί να τον προσεγγίσει λόγω Covid

Κυκλοφορεί ανεξέλεγκτος ο 53χρονος θετικός στον κορωνοϊό - Η Αστυνομία δεν μπορεί να τον προσεγγίσει λόγω Covid

Μιλώντας στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, αναφέρθηκε στο περιστατικό 53χρονου ο οποίος ενώ ήταν θετικός μετέβη στη σχολική μονάδα και επιτέθηκε σε Διευθυντή.

Οπως ανεφερε ο κ.Ανδρέου: 

«Η καταγγελία κοντά μας έγινε στις 17 του μήνα. Σύμφωνα με τα γεγονότα εκπαιδευτικός μας είχε καταγγείλει ότι στις 14 του μήνα είχε δεχθεί επίθεση τόσο σωματική όσο και λεκτική από τον 53χρονο επειδή θα έπρεπε να είχε μεριμνήσει ώστε το παιδί του να μην βρισκόταν στο σχολείο εφόσον ήταν στενή επαφή. Είχαμε ξεκινήσει τη διερεύνηση, διαπιστώσαμε ότι το πρόσωπο αυτό είχε διαγνωστεί ότι το Σάββατο 15 του μήνα ήταν θετικός. Στις 17 του μήνα είχαμε λάβει την πληροφορία ότι το πρόσωπο βρισκόταν στο χώρο εργασίας του, είχαμε μεταβεί εκεί τον είχαν εντοπίσει τα μέλη της αστυνομίας οπότε είχαμε προχωρήσει σε μια άλλη υπόθεση, τον ενημερώσαμε να εγκαταλείψει το χώρο και να περιοριστεί σύμφωνα με τα πρωτόκολλα ενώ κατά τη διάρκεια της διερεύνησης διαπιστώθηκε ότι στις 16 του μήνα ήταν σε μια εκδήλωση χωρίς να λαμβάνει οποιαδήποτε μέτρα και χωρίς να ενημερώσει κανένα παραβιάζοντας την καραντίνα που έπρεπε να ήταν και αντιλαμβάνεστε ότι είναι πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση που αυτή τη στιγμή σχηματίζεται ποινικός φάκελος για να καταχωρηθεί στο δικαστήριο».

 

Ο 53χρονος αρνητή φαίνεται ότι γυρίζει ανεξέλεγκτα σε κοινωνικές εκδηλώσεις και όχι μόνο, χωρίς να ενημερώνει κανένα ότι είναι θετικός στον κορωνοϊο. Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος όσο είναι θετικός, συμμετείχε ακόμα και στα θυρανοίξια του ανακαινισμένου ναού της Ιεράς Μονής του Αγίου Αντωνίου στη Δερύνεια, ως ομιλήτής.

Απο την άλλη η Αστυνομία βρισκεται σε αναμονή ώστε να περάσουν οι μέρες της "καραντίνας" που θα έπρεπε να βρίσκεται το συγκεκριμένο πρόσωπο ώστε να λάβουν γραπτή κατάθεση από τον 53χρονο, να τον κατηγορήσουν και ακολούθως να καταχωρήσουν την υπόθεση στο δικαστήριο.

Τέλος ο κ.Ανδρέου ανέφερε: «Αυτό αφορά την ποινική πτυχή της υπόθεσης όμως ηθικά αυτό είναι ανεπίτρεπτο και με αυτό τον τρόπο υπάρχει αυτός ο αυξημένος κίνδυνος να επιμολύνει και άλλα πρόσωπα»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης για τα συμπεράσματα για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως στάληκε ένα «θετικό μήνυμα» στην Άγκυρα, του οποίου η μετατροπή σε πράξεις «εξαρτάται από την πρόοδο στο Κυπριακό». Οι δηλώσεις έγιναν κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top