Έφοδος Αστυνομίας Κύπρου και Βάσεων σε οικίες – Χειροπέδες σε λαθροθήρα

Έφοδος Αστυνομίας Κύπρου και Βάσεων σε οικίες – Χειροπέδες σε λαθροθήρα

Έρευνες για λαθροθηρία, πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην επαρχία Λεμεσού, στο πλαίσιο κοινής επιχείρησης της Αστυνομίας της Δημοκρατίας και των Βρετανικών Βάσεων.

Ένα πρόσωπο συνελήφθη για λαθροθηρία και παράνομη οπλοκατοχή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των ΒΒ, συνολικά πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε έξι οικίες, δυο εκ των οποίων εντός περιοχής που βρίσκεται υπό την κυριότητα των Βάσεων.

Κατά τη διάρκεια έρευνας στο Παραμάλι, οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν λαγό, ένα κυνηγετικό όπλο, αριθμό φυσιγγίων και μία τετράτροχη μοτοσυκλέτα, η οποία είχε αναφερθεί ως κλοπιμαία, ενώ προχώρησαν στη σύλληψη άνδρα για τα αδικήματα της λαθροθηρίας και παράνομης οπλοκατοχής.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE