ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Παρακολουθούσε το δελτίο καιρού και ανακάλυψε τον χαμένο αδερφό του!

ΗΠΑ: Παρακολουθούσε το δελτίο καιρού και ανακάλυψε τον χαμένο αδερφό του!

Απίστευτη κατάληξη είχε η απόφαση του Αμερικανού Ράντι Γουέιτς να παρακολουθήσει το δελτίο καιρού καθώς κατέληξε με τον ίδιο να ανακαλύπτει τον χαμένο αδελφό του στις ΗΠΑ.


Όλα συνέβησαν όταν στο ρεπορτάζ για την επικείμενη χιονοθύελλα ένα από τα άτομα που μίλησαν στον τηλεοπτικό σταθμό KCRA ήταν ο Έντι Γουέιτς. Η συνεπωνυμία προκάλεσε το ενδιαφέρον του Ράντι ο οποίος με τη βοήθεια της κόρης του ανακάλυψε το απροσδόκητο: Ο Έντι ήταν ο χαμένος αδερφός του.

«Τον είδα και μου θύμισε αρκετά τον πατέρα μου στα μάτια» είπε η κόρη του Ράντι. «Ξεκίνησα τότε την έρευνα, έψαξα το όνομά του και έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα».

Η έρευνα οδήγησε σε ένα τηλεφώνημα ανάμεσα στα δύο αδέρφια και μια «απίστευτη στιγμή» για τον Ράντι. «Ένιωσα μια μοναδική ανατριχίλα σε όλο μου το κορμί. Στην αρχή πίστεψα ότι δεν γίνεται αυτό. Όταν, όμως, είδα τη φωτογραφία του, είδα τον πατέρα μου. Τον πατέρα μας. Κατάλαβα ότι όλα ήταν πραγματικά» δήλωσε από την πλευρά του ο Έντι.

Η αναπάντεχη επανένωση έδωσε, επίσης, την ευκαιρία στον Ράντι να μάθει περισσότερα για τον πατέρα του που δεν είχε γνωρίσει. «Δεν τον γνώρισα ποτέ τον πατέρα μου, δεν είχα δει ποτέ φωτογραφία του. Ο Έντι από τη στιγμή που βρεθήκαμε μου έχει στείλει φωτογραφίες του παππού μας και γεμίζει τα κενά στην ιστορία της οικογένειας που δεν γνώρισα ποτέ».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top