Συνετρίβη αεροσκάφος στη Βόρεια Καρολίνα - Αγνοούνται οκτώ επιβάτες, ανάμεσά τους τέσσερις έφηβοι

Συνετρίβη αεροσκάφος στη Βόρεια Καρολίνα - Αγνοούνται οκτώ επιβάτες, ανάμεσά τους τέσσερις έφηβοι

Αεροπλάνο με οκτώ επιβάτες - ανάμεσά τους ήταν τέσσερις έφηβοι - που κατέπεσε στα ανοικτά της βόρειας Καρολίνας αναζητεί η αμερικανική ακτοφυλακή.

Το Pilatus PC-12 εθεάθη στα ραντάρ να συμπεριφέρεται περίεργα και το βράδυ της Κυριακής χάθηκαν τα ίχνη του περίπου τέσσερα μίλια ανατολικά του Drum Inlet,

Σκάφη της ακτοφυλακής, καθώς και ένα στρατιωτικό ελικόπτερο MH-60 Jayhawk, ξεκίνησαν έρευνα στην περιοχή για να εντοπίσουν το μονοκινητήριο αεροσκάφος ενώ από τις πρωινές ώρες στις έρευνες συμμετέχει και ένα C-130.

Αν και θεωρείται απίθανο να εντοπιστούν τα συντρίμια του Pilatus PC-12 εκπρόσωπος της ακτοφυλακής εξέφρασε την αισιοδοξία του λέγοντας πως τα σωστικά συνεργεία θα καταφέρουν να εντοπίσουν το αεροσκάφος.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ : Θα θέσει ζήτημα για τους 5 Ε/κ στον ΓΓ του Συμβουλίου της Ευρώπης - Το μήνυμα του στον Λευκό Οίκο

ΠτΔ : Θα θέσει ζήτημα για τους 5 Ε/κ στον ΓΓ του Συμβουλίου της Ευρώπης - Το μήνυμα του στον Λευκό Οίκο

Οι προσπάθειες μας σε σχέση με το θέμα της παράνομης κράτησης πέντε Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα επικεντρώνονται προς την κατεύθυνση της Τουρκίας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE