Διαμαρτυρία για την 33χρονη Φιλιώ: Διεκδικούν δικαιοσύνη για τον άδικο χαμό της - ΒΙΝΤΕΟ

Διαμαρτυρία για την 33χρονη Φιλιώ: Διεκδικούν δικαιοσύνη για τον άδικο χαμό της - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα λουλούδι έξω από τις πρώτες βοήθειες άφησαν πριν από λίγο, γνωστοί και άγνωστοι, της άτυχης 33χρονης Φιλιώς, μητέρας δύο παιδιών, η οποία έσβησε αναπάντεχα στις 8 Φεβρουαρίου στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Κόσμος μαζεύτηκε χτίζοντας έτσι ένα τείχος, ένα κύμα συμπαράστασης, στην οικογένεια της αδικοχαμένης 33χρονης της οποίας να πούμε αυτή τη στιγμή διενεργείται η δεύτερη νεκροτομή έτσι ώστε να διαφανούν τα ακριβή αίτια θανάτου της στο Γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας.

Στην διαμαρτυρία κατέφθασε και ο κουνιάδος της 33χρονης Φιλιώς, ο οποίος ίσως προβεί σε δηλώσεις αφού μαζί με τον άνδρα της 33χρονης βρίσκονταν στο νεκροτομείο στο Γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Από την ακινησία, στην «ανάπτυξη συνεργασίας» - Τα ΜΟΕ και η διαδικασία βήμα - βήμα μέχρι τον Ιούλιο

Κυπριακό: Από την ακινησία, στην «ανάπτυξη συνεργασίας» - Τα ΜΟΕ και η διαδικασία βήμα - βήμα μέχρι τον Ιούλιο

Σε μια περίοδο όπου το κυπριακό βρισκόταν σε παρατεταμένο λήθαργο, από τον Ιούλιο του 2017 όπου ο Αντόνιο Γκουτέρες, μας ευχήθηκε «καλή επιτυχία» κηρύσσοντας τη λήξη της διάσκεψης στο Κραν Μοντανά μέχρι σήμερα, οχτώ χρόνια μετά, έχοντας μια Τουρκία και ένα ψευδοκράτος, να απαιτούν λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα, το αποτέλεσμα της άτυπης πενταμερούς στη Γενεύη, δικαιολογημένα, έφερε χαμόγελα κυρίως σε Λευκωσία και Αθήνα.