ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χρηματοδότηση έργων από ΕΤΕΚ – Ποιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση

Χρηματοδότηση έργων από ΕΤΕΚ – Ποιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση

Το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ) εφαρμόζει φέτος, για δεύτερη συνεχή χρονιά, τη χρηματοδότηση έργων ή δράσεων ή ενεργειών, μέσα από τον Συμμετοχικό του Προϋπολογισμό με συνολικό ποσό €100,000.

Τα έργα που θα επιλεγούν για χρηματοδότηση θα ενσωματωθούν στον προϋπολογισμό εξόδων του 2022 και το καθένα μπορεί να αντλήσει μέχρι ποσό €20,000. Οι προτάσεις που θα κατατεθούν, θα αξιολογηθούν από πενταμελή Επιτροπή Αξιολόγησης που ορίζει η Διοικούσα Επιτροπή του Επιμελητηρίου, και θα πρέπει να εμπίπτουν σε τομείς που είναι συναφείς με τη δράση και αρμοδιότητες του ΕΤΕΚ, να είναι εξωστρεφείς και να έχουν θετική επίδραση στα μέλη του και την κοινωνία. Σε περίπτωση που οι προτάσεις που θα αξιολογηθούν θετικά ξεπερνούν το διαθέσιμο προϋπολογισμό, το ΕΤΕΚ δύναται, μέσω σχετικής δημοσίευσης στην ιστοσελίδα του, να δώσει τη δυνατότητα στα μέλη να τις ιεραρχήσουν και να ψηφίσουν την εισήγηση της προτίμησής τους.

Αίτηση μπορούν να υποβάλουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, μέλη του ΕΤΕΚ (ή ομάδα φυσικών προσώπων ή κοινοπραξία νομικών προσώπων ή συνδυασμός τους). Κάθε πρόταση θα πρέπει να είναι αναλυτική και τεκμηριωμένη με ανάλυση παραδοτέων, χρονοδιαγράμματος και προϋπολογισμού.

Τα ειδικά Έντυπα Αίτησης Συμμετοχής για υποβολή υποψηφιότητας υποβάλλονται ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στη διεύθυνση [email protected] μέχρι και τη Δευτέρα 21 Απριλίου 2022.

Περισσότερες πληροφορίες και έντυπα αιτήσεων στην ιστοσελίδα του ΕΤΕΚ.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έκλεισε εκνευρισμένος την σύνδεση ο Βαβούσκος «Με ειρωνεύεστε»: Η αμφισβήτηση και ο καταστατικός χάρτης για Μονή Αββακούμ

Δουλειά με το ζόρι στον καύσωνα: Πόσα εξώδικα εκδόθηκαν - Εργοτάξια τερμάτισαν την λειτουργία τους λόγω παραβάσεων

Ανάλυση: Σε νέα εποχή οι σχέσεις ΗΠΑ – Κύπρου – Διεθνολόγος εξηγεί στο «Τ» για την άρση της υποχρέωσης για έκδοση visas

«Καμένη γη»: Πέραν των 3000 δεκαρίων γεωργικής γης επηρεάστηκαν από πυρκαγιές στην Πάφο - Χάθηκαν και ζώα

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Υφυπουργός - Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης και παραλαβής του χαρτοφυλακίουΑνέλαβε καθήκοντα ο νέος Υφυπουργός - Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης και παραλαβής του χαρτοφυλακίου

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Υφυπουργός - Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης και παραλαβής του χαρτοφυλακίου

Το χαρτοφυλάκιο μετανάστευσης και ασύλου παρέλαβε σήμερα, 19 Ιουνίου 2024, από τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνο Ιωάννου, ο Υφυπουργός Μετανάστευσης και Διεθνούς Προστασίας δρ Νικόλας Α. Ιωαννίδης, κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top