Στα χέρια της Αστυνομίας για εμπρησμούς οχημάτων 49χρονος στη Λεμεσό

Στα χέρια της Αστυνομίας για εμπρησμούς οχημάτων 49χρονος στη Λεμεσό

Συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 49χρονος κάτοικος Λεμεσού. Εναντίον του 49χρονου εκκρεμούσαν δικαστικά εντάλματα για δύο υποθέσεις εμπρησμού αυτοκινήτων και απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες.

Η υπόθεση εμπρησμού διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 15ης Φεβρουαρίου 2022, στη Λεμεσό. Συγκεκριμένα γύρω στη 1.40π.μ. της συγκεκριμένης μέρας, ξέσπασε φωτιά σε δύο αυτοκίνητα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα στο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, στη Λεμεσό.

Η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Από περαιτέρω αστυνομικές εξετάσεις, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 49χρονου, στη βάση της οποίας εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Μαρτυρία εναντίον του 49χρονου, εξασφαλίστηκε και σχετικά με έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα χθες σε κατάστημα στη Λεμεσό.

Η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στη 1.50π.μ. χθες, σε κατάστημα ιδιοκτησία 31χρονης. Όπως διαπιστώθηκε η έκρηξη οφειλόταν σε πυροδότηση εκρηκτικού μηχανισμού υψηλής ισχύος.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στη γυάλινη προθήκη και το εσωτερικό του καταστήματος, καθώς και σε δύο αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα έξω από το κατάστημα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά τις δύο υποθέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Γύρω στις 8.30μ.μ. χθες, ενώ 21χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Διονύσου στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος.

BEST OF TOTHEMAONLINE