ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πρόστιμο σε δύο άνδρες για υπόθεση διεξαγωγή ηλεκτρονικού στοιχήματος

Πρόστιμο σε δύο άνδρες για υπόθεση διεξαγωγή ηλεκτρονικού στοιχήματος

To Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε χρηματικό πρόστιμο ύψους 7.500 χιλιάδων ευρώ έκαστο, σε δύο άνδρες ηλικίας 40 και 29 ετών αφού τους έκρινε ενόχους σε υπόθεση που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, διεξαγωγή και παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικού στοιχήματος στην Δημοκρατία με απευθείας σύνδεση δηλαδή On line casino, παροχή υπηρεσιών στοιχήματος κατά παράβαση των όρων της άδειας του υποστατικού και εσκεμμένη παρεμπόδιση οργάνου τήρησης της τάξης κατά την νόμιμη εκτέλεση του καθήκοντος του.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «τα γεγονότα της υπόθεσης σημειώθηκαν στις 15/11/18 στα πλαίσια συντονισμένης επιχείρησης του Γραφείου Καταπολέμησης Παράνομων Στοιχημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας, του ΟΠΕ Αμμοχώστου και του Αστυνομικού Σταθμού Ξυλοφάγου, σε πρακτορείο στοιχημάτων στο Αυγόρου».

Πρόσθεσε ότι «στα πλαίσια της επιχείρησης κατασχέθηκε ηλεκτρονικός εξοπλισμός και χρηματικό ποσό τα οποία σχετίζονταν με τα υπό διερεύνηση αδικήματα. Οι δυο κατηγορούμενοι ήταν ο ιδιοκτήτης του υποστατικού ο οποίος ήταν εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος με άδεια για διεξαγωγή στοιχημάτων και ο υπεύθυνος του υποστατικού κατά τον επίδικο χρόνο της έρευνας,  ο οποίος  δεν κατείχε άδεια εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου για διεξαγωγή στοιχημάτων».

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδούλου «στα πλαίσια της έρευνας ο υπεύθυνος του υποστατικού κατά τον επίδικο χρόνο είχε συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της παρεμπόδισης οργάνου τήρησης της τάξης κατά την νόμιμη εκτέλεση του καθήκοντος του».

Ανέφερε ακόμα ότι «το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου αφού έκρινε ένοχους τους δύο άνδρες χθες Πέμπτη 3 Μαρτίου επέβαλε σε αυτούς χρηματικό πρόστιμο ύψους 7.500 ευρώ για τον κάθε ένα».

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top