ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακόμη και ο καιρός τα έχει χαμένα! Ετοιμαστείτε για βροχές – Πάρτε και καμιά ομπρελίτσα προληπτικά!

Ακόμη και ο καιρός τα έχει χαμένα! Ετοιμαστείτε για βροχές – Πάρτε και καμιά ομπρελίτσα προληπτικά!

Μια πάνω και μια κάτω είναι ο καιρός με τις καλοκαιρινές βροχές να έρχονται και στην Κύπρο. Την περιοχή επηρεάζει χαμηλή εποχική πίεση.

Απόψε αρχικά δυνατό να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Σταδιακά ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Σε υπήνεμες περιοχές δυνατό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί λίγο ταραγμένη στα ανατολικά, λίγο ταραγμένη και τοπικά μέχρι ταραγμένη, στα νότια και βόρεια, αλλά στα δυτικά θα παραμείνει ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Νεφώσεις όμως που θα αναπτύσσονται, το μεσημέρι και το απόγευμα, αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή μεμονωμένη καταιγίδα, στα ορεινά, στο εσωτερικό ή και σε κάποιες περιοχές των νοτιοανατολικών παραλίων. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, αρχικά ασθενείς και τοπικά ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά από το μεσημέρι και μετά τοπικά στα παράλια ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Παροδικά, στα νότια και τοπικά στα δυτικά, θα πνέουν μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ, το απόγευμα. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, αλλά στα προσήνεμα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 27 στα δυτικά, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα καταστεί σύντομα κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως κοντά σε παράλιες ή ορεινές περιοχές. Σε υπήνεμες περιοχές δυνατό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη, στα νότια και στα ανατολικά, αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top