ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιβραδύνονται οι κρατήσεις στην Πάφο - Εμπλοκή από διάφορες αγορές

Επιβραδύνονται οι κρατήσεις στην Πάφο - Εμπλοκή από διάφορες αγορές

Επιβράδυνση των κρατήσεων παρατηρείται από διάφορες αγορές εξαιτίας του Ουκρανικού, σύμφωνα με τον Διευθυντή της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου Νάσο Χατζηγεωργίου.

Οπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Χατζηγεωργίου, πριν να ξεσπάσει ο πόλεμος στην Ουκρανία ο προγραμματισμός για την ερχόμενη καλοκαιρινή περίοδο έδιδε την δυνατότητα "να είμαστε αρκετά αισιόδοξοι". Αυτό, είπε, στηριζόταν τόσο στον προγραμματισμό ταξιδιωτικών πακέτων από διοργανωτές ταξιδίων αλλά και από τα πτητικά προγράμματα των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών όπως και λόγω της ροής κρατήσεων στα καταλύματα.

Παρόλα αυτά όμως, συνέχισε, με την έναρξη των εχθροπραξιών έχουν ακυρωθεί όλα τα πτητικά προγράμματα από και προς Ρωσία και Ουκρανία, καθώς οποιαδήποτε ταξιδιωτικά πακέτα.

Παράλληλα, είπε ο κ. Χατζηγεωργίου, βλέπουμε ότι η ροή των κρατήσεων από διάφορες αγορές έχει τις τελευταίες 20 μέρες επιβραδυνθεί.

Ερωτηθείς για τις πτήσεις και κατά πόσο αυτές έχουν επηρεαστεί από άλλες αγορές, ο κ. Χατζηγεωργίου σημείωσε πως οι πτήσεις από τις αρχές Απριλίου προς το αεροδρόμιο Πάφου αυξάνονται κατά 100% σε σύγκριση με την τρέχουσα περίοδο, δηλαδή από 100 εισερχόμενες πτήσεις την βδομάδα που έχουμε τώρα, θα αγγίζουμε τις 200 την βδομάδα από τα τέλη Μαρτίου.

Δεν έχουμε, είπε, “βιώσει ακυρώσεις πτήσεων από άλλες αγορές αλλά σίγουρα διαφαίνεται μια επιβράδυνσης των κρατήσεων και σε αυτό τον τομέα”.

Ερωτηθείς για την κατάσταση την περίοδο του καθολικού Πάσχα ο διευθυντής της ΕΤΑΠ Πάφου ανέφερε πως για τον επόμενο μήνα υπάρχουν κρατήσεις από ξένους επισκέπτες, ενώ μεγάλη προσπάθεια θα καταβληθεί για όλο τον Απρίλιο και για προσέλκυση εγχώριου τουρισμού, κατέληξε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top